1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nevim, ze by byl nejaky zvyseny zajem o samoobsluzne kasy, spise vidim, ze spousta lidi u nich stoji a nadava, ze to nefunguje. Mnohdy je problem ve spatne oznacenem sortimentu a ani prodavacky s tim neumi poradit.

19
Před 1 rokem
Alena Stratilová

Tak tam kde chodím nejčastěji se samoobslužkama problémy moc nejsou. Většinou jen váha něco nevezme a hlásí chybu.

Jen asi jednou jsem narazil na případ že zboží neměli v pokladně zavedené.

2
Před 1 rokem

Novinkou bude až přestanou se zbožím neustále šibovat aby donutili zákazníka hledat (přičemž doufají že koupí něco navíc). Druhá novinka bude, až jejich "běžné" ceny budou nižší než v malých krámcích (třeba maso má malé řeznictví levnější než velkoobchody pokud ty neudělají akci). To pak možná nebude třeba čekat na akce. Dalším pozitivem by bylo kdyby zatlačili (a že na to mají páky) na výrobce, aby drželi obvyklé množství v balení. Tedy máslo 0,25kg a žádné 0,20 a pod. Mouka v kilovkách a ne 0,9kg atd. Kašlu jim na přepočty ,písmem které je špatně čitelné i lupou. Mouka má být po kilu, pivo po 0,5l atd. Člověk by neměl být nucen sledovat ty drobné přepočtové ceny.

21
Před 1 rokem
Pavel Polášek

To je totiž taková jejich teorie, že když pořád mění umístění zboží, že toho víc nakoupíte. Nevím, jak kdo, ale když něco nemohu najít, soustředím se na hledání a ostatní zboží tak docela nevnímám, no a když mi hledání přijde neúměrně dlouhé, usoudím, že to asi nemají a koupím si to jinde. Většinou po každé změně odcházím z nákupu s menším množstvím zboží, než jsem měla původně v plánu, což trvá do doby, než se v jejich novém umístění zase zorientuji. Jenomže to už to ti idioti většinou zase nějak přestaví...

13
Před 1 rokem

Jo to je pravda že řetězce zavádí novinky jak odrbat a vohulit zákazníka kvalita a hlavně ceny !! Proč to v Německu jde - čisto pořádek kvalita když se s nima pořád srovnáváme ??

13
Před 1 rokem
Vaclav Mazanek

kde nemáš čisto ?

3
Před 1 rokem

Kaufland si dělá z lidí docela velkou srandu a oni jim bohužel věří a zobají z ruku... příklad z posledního letáku, strana 3, Perwoll -sleva 69% z 648,90 na 199,90, no, nekup to !!!

5
Před 1 rokem

Tak jsem koupila 10 kg chleba a mela jsem slevu, ale 8 kg vyhodím, protože je tvrdý a plesnivy.To je sleva. To samé se zeleninou. Vejce jsem měla slevu 0,49 haléřů to je vejce za 4,20 v Bille jsem pak koupila vejce za 2,90. Dělají z nás saský a pitomce.

5
Před 1 rokem
Mirka Bouškova

No já nevím, ale chytrý/á si opravdu koupí 10 kilo chleba ? Nevím teda, ale z někoho to dělat nemusí. 😁

2
Před 1 rokem

Není pravda, že občanky, stačil ŘP a samoobslužné pokladny by měly být v Lidlu a Penny co nejdříve. To morbidní v Lidlu "zavíráme pokladnu č. 3 nepokládejte zboží na pokladní pás" vás odvelí k vedlejší kase, kde je již 10 vozíků, Penny ještě horší.

4
Lubomír Kozák

Ještěže do Lidlu vůbec nechodím. Pro mě zcela nepřijatelný krám.

Před 1 rokem

Stále víc zeleniny balía tudíž nešetří životní prostředí!!!! To se o tom jenom hovoří.. Zabalí, aby víc vydělali !!! I někteří výrobci stále snižují množství ,ale zvyšují ceny!! Šidí vlastní zákazníky a pak se diví , že je nižší nákupní síla.. Už se to lidem přestává líbit!!! Supermarkety mají rej!!!!!

5
Před 1 rokem

U nás v Lídlu o ně moc velký zájem není, protože jsou všechny jenom na platební kartu. Kaufland i Billa mají polovinu na platbu v hotovosti. Takhle to vypadá, že Lídl jde cestou nátlaku přinutit nakupující nepoužívat hotovost.

11
Před 1 rokem
Lenka Weidlichová

On snad někdo platí ještě papírkama ??

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Ta zelenina v balíčcích má otřesnou kvalitu. Objevil jsem i nahnilou cibuli a v dalším seschlou mrkev.

3
Před 1 rokem
Zdenko Remiaš

Ona třeba v Lidlu má někdy otřesnou kvalitu i zelenina, která ještě v balíčku není. To je zadarmo drahé.

11
Před 1 rokem

První nabízí bedýnky za 20 a teď koukám že chtějí 120 tak ať šíje někam nacpou.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt