Kolikátá je to asi recyklace tématu v posledních 14 dnech ?
Je to diskriminace a zlodějna. Když u nás Tesco není, nepotřebuji jejich kartičku. Když jsem se tam náhodou ocitl na dovolené a viděl ty dvojnásobné ceny, šel jsem raději jinam.
Vymýšlení nějakých věrnostních kartiček potravinovými řetězci je jenom dalším nenápadným zásahem do lidských práv a svobod občanů. Kam by si je měli strčit je zcela zřejmé většině lidí.
Je to jedno velké šmírování lidí. Když je to záměrně předražené a cena nesmyslně nadhodnocená tak to prostě nekoupím. A nemám zapotřebí aby o mě někdo věděl jestli si koupím " dva nebo 3 rohliky" stb taky sbírala informace na lidi. Se svobodou nakupování to nemá nic společného. Přeji všem krásný den.
Bydlím vedle Tesca z 80% nakupuju tam. Mám kartičku Tesco clubcard a jsem s tím maximálně spokojená. Jestli je někdo líný si ji zřídit, tak je to jeho problém.
Jo no, nakupovat v Tescu bez aplikace se fakt nehodí, ale jako i Albert a Kauf už to taky zkoušejí
Tesco stejně jako obchod za mnoho nestojí, nebyla jsem tam už několik let, a jak vidím, o nic nepřicházím. U pokladny mám dost práce s vykládáním a zase ukládáním zboží a laborovat ještě s mobilem? To si ten šunt koupím radši jinde.
Všechny kartičky a aplikace mi přijdou diskriminační. Nehledě nato, že vás mají pod kontrolou.
Mnohonásobně ? To snad ne 😄 ... O něco víc zaplatím, ale nevadí mi to - hry na špiclovací kartičky nehraju.
TESCO, ani omylem !!!
Jediné Tesco😁
Je to vydírání zakázat to všem co když chtějí dát slevy ať je dají ale bez kartičky a aplikací