1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nevím jaka jsou presna data,ale do Lidlu už jsme přestal chodit a raději jdu do Penny . Přijde mi,že mají slevy na to co potřebuju,což v Lidlu poslední dobou vůbec není. Tam jedou pořád dokola řecký a španělsky týden,ale nikoho ty speciality nezajímají. Já ocením šunku, salám za 20 a sýr. a ne španělskou šunku za 60...

22
Před 1 rokem
Lukas Pernicky

Souhlas😉. Penny 20...Lidl nejlevnější od 24 Kč a výše za 10 deka....

5
Před 1 rokem

Jezdím často do zahraničí a když řeknu že nás místní řetězce okradají ve vymyšlených slevách, mě možná ani věřit nebudete. Když je sleva v zahraničnim Lidlu je zboží, zelenina, ještě o 3%-50% nižší. Výherní losy vyhrávají při každém nákupu i při 3eu je možno vyhrát potravinu za 1,5eu. Nikdo vás nenutí k nákupu zboží za 300 Kč, aby jste mohli dostat jeden balík mléka se slevou 3,-Kč

13
Před 1 rokem
Petr Doyl

vždy jsem nakupovala v Lidlu a celkem spokojena,jedna návštěva Polska a děkuji raději větší nákup a kvalitnější.Nedivím se ,že v Polsku kde se podíváte tam našinec

9
Před 1 rokem

Dříve jsem nakupoval převážně v Lídlu. Nyní pouze z nouze. Ceny předražený jak proti Penny, ta již i proti Bille. Pokud je na něčem sleva, tak to bývá podmíněné nákupem nad 300,- Nyní např. Husa Lídl 179,90, Billa 159,90.

23
Před 1 rokem
Milan Joska

Lidl bojuje proti inflaci. Ale obyčejný šunkový salám pod 21 Kč za 1oo g v Lidlu nekoupíte. Jinde vychází na 14.9o Kč.

Maso, salámy a sýry jsou v lidlu extra předražené.

16
Před 1 rokem

Tak ono také záleží na tom, jaké zboží je zákazník zvyklý nakupovat a jaké upřednostňuje, že? To, že má jeden řetězec levnější to, co nekupuju je mi k ničemu, navíc je to (třeba v Lidlu) podmíněné aplikací. A v případě, že ten druhý má mnou oblíbené zboží častěji v akci a bez nutnosti aplikace 🤷...je výběr úplně jednoduchý 😂.

15
Před 1 rokem

Tesco prodejny - to je KATASTROFA. Bez jejich tzv. věrnostní karty jsou ceny nehorázně vysoké u většiny zboží. Dříve jsem tam nakupovat pravidelně, od té doby co zavedli tento nesmysl, Tescu se velkým obloukem vyhýbám.

13
Antonín Sova

Tescu je všeobecně lepší se vyhnout…

16

Posílala jsem upozornění na Peny, kde reklama nebyla s cenou na prodejně ve třech druzích zboží. Dnes jsem byla v Lidlu a stalo se totéž. Je ostudou, že si to vůbec dovolí. V cizině by jim to omlátili o hlavu.

22
Před 1 rokem

Promiňte, chodil jsem do Lidlu pravidelně, ale žel musím konstatovat, že Lidl je z celého portfolia řetězců nejtrapnější v cenotvorbe. V době kde ceny v řetězcich začaly klesat, docházelo v Lidlu stále k růstu cen...konstatují s prominutím nenenazranost českých manažerů i cizích vlastniku, škoda pro ně...už mě nebaví!😁☝️☀️🇨🇿

8
Před 1 rokem

Bohužel tady platí jediné ,co obchdník to podvodník!!! Velké obaly ,nžší gramáž , jakoby sleva,’a jiné pastičky to jim jde !!

17
Před 1 rokem

Dalo jim asi hodně práce vybrat to zboží tak, aby to vyšlo..

19
Před 1 rokem

Lže

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt