Co se tuzemáku tejče, nejlepší chuťově jak do nápojů tak do pečení jej jednoznačně Božkovský. ( teda nen "nemodernizovanej)
S tím jsou stále reprodukovat chutě výrobků tak, jak jsem byl zvyklej z minula.
Druhá věc je, že jako jedna z mále firem se snaží očistit od bolševických peněz. K čemuž došlo teprve po nátkalu partnerů přibližně 5 let poté co rus začal válku na ukrajině...
Je smutné, kolik firem v ČR stále "perea točí" ruský peníze, ruskej kapitál, ruský majitele.
Nenažranost holt nezná bratra...
Je fajn číst, že se naše firma osamostatnila. Ale ještě lepší by bylo, kdyby se sem nevkládala poznámka o invazi na UA.
Ale dost možná, že je to marketingový tah na nás. Takže také vkládám poznámku. Rum,pardon Tuzemák nepijeme , my jsme ze zásady slivovicoví. Tady aspoň víme, co konzumujeme. Ale majiteli držíme palce .
Ahoj, ž pan Antonín Panenka byl výborný fotbalista není pochyb !!! Ale že musí dělat reklamu na rum Fruko, kde jsou majitelé rusáci mě, a né jen mě docela štve. Asi by se nemusel snižovat k tomuto kroku a z peněz za reklamu se po.rat ?? Co se zamyslet, Antoníne ??
Nebýt války na Ukrajině, asi bychom se nikdy nedozvěděli co všechno u nás vlastní Rusové. Během času by úplně ovládli nejen Karlovy Vary, ale značnou část našeho hospodářství. Úplná chobotnice😁
Od doby, kdy nám EU zakázala název RUM a jeho tradiční ingredience jsme museli nahradit nějakým sajrajtem, jsem ochutnal tuzemák jen jednou! Katastrofa. Už nikdy víc!
Správně.
Dobrá zpráva.