1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Co se tuzemáku tejče, nejlepší chuťově jak do nápojů tak do pečení jej jednoznačně Božkovský. ( teda nen "nemodernizovanej)

S tím jsou stále reprodukovat chutě výrobků tak, jak jsem byl zvyklej z minula.

Druhá věc je, že jako jedna z mále firem se snaží očistit od bolševických peněz. K čemuž došlo teprve po nátkalu partnerů přibližně 5 let poté co rus začal válku na ukrajině...

Je smutné, kolik firem v ČR stále "perea točí" ruský peníze, ruskej kapitál, ruský majitele.

Nenažranost holt nezná bratra...

9
Před 1 rokem

Je fajn číst, že se naše firma osamostatnila. Ale ještě lepší by bylo, kdyby se sem nevkládala poznámka o invazi na UA.

Ale dost možná, že je to marketingový tah na nás. Takže také vkládám poznámku. Rum,pardon Tuzemák nepijeme , my jsme ze zásady slivovicoví. Tady aspoň víme, co konzumujeme. Ale majiteli držíme palce .

2
Před 1 rokem

Ahoj, ž pan Antonín Panenka byl výborný fotbalista není pochyb !!! Ale že musí dělat reklamu na rum Fruko, kde jsou majitelé rusáci mě, a né jen mě docela štve. Asi by se nemusel snižovat k tomuto kroku a z peněz za reklamu se po.rat ?? Co se zamyslet, Antoníne ??

Před 1 rokem

Nebýt války na Ukrajině, asi bychom se nikdy nedozvěděli co všechno u nás vlastní Rusové. Během času by úplně ovládli nejen Karlovy Vary, ale značnou část našeho hospodářství. Úplná chobotnice😁

Před 1 rokem

Od doby, kdy nám EU zakázala název RUM a jeho tradiční ingredience jsme museli nahradit nějakým sajrajtem, jsem ochutnal tuzemák jen jednou! Katastrofa. Už nikdy víc!

1
Před 1 rokem

Správně.

2
Před 1 rokem

Dobrá zpráva.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt