Reklama na dr. Max, toť vše.
Proč na Dr. Max, v jiných lékárnách a eshopech nemají? :D
Neexistuje žádné jasné a objektivní kritérium, podle kterého můžeme plody rozlišovat jako zeleninu či ovoce. Botanika ani takové dělení nezná. Nabízí se pro potravinářské účely např. rozlišovat je podle obsah sacharidů v sušině.
Aby vám ty doplňky stravy pomohly na klouby paninko ,to by jste je musela jíst jako prevenci od dětství...Teď už jsi vám k ničemu ☝️Jsou to jen vyhozené peníze a marketinkový tah výrobců!
Slova mého ortopeda 👍
Stoprocentní pravda. Všechny léky na podporu kloubní chrupavky byste museli užívat pravidelně od mládí.Pokud je chrupavka poškozená už se nikdy neobnoví a zbývá pro bezbolestný pohyb pouze operace. Mám vyměněná obě kolena a jsem nadmíru spokojená.
Jak to tady čtu (komentáře), zase ukázka nenávisti... Je pravdou, že u mnohých doplňků stravy není v balení to, co je napsáno na etiketě. Existují ale firmy, kde je látek dokonce více, než uvádí etiketa.
Ale mne zajímá, proč se zde neobjeví tedy přehled VŠECH firem nabízejících doplňky stravy. Tady jsou jen ty (navíc část), které nabízí lékárny. Navíc následuje reklama na produkt, u které ho bylo už dříve zjištěno tak málo účinných látek, že ani nemá smysl ho užívat (nebudu jej jmenovat, ale má reklamu i v televizi). Prostě rozdíly jsou obrovské - jako ostatně v různých komoditách. A tyhle neúplné články jen poškozují pověst firem které jsou dobré.
Žádná firma není dobrá.
Reklama. Pospinit konkurenci a vyzdvihnout fasisty. Nefunguje ani jeden pripravek a v nekterych jsou jen nejake oblbovaky ( drogy) proti bolesti,a tim ze bolest necitite si klouby nicite vic,protoze kloub vam neda signal ,,to uz nesnesu,, Vlastni zkusenost.
Přesně tak, nepomáhá žádný.Manžel jich využíval hafo,po žádném nepozoroval zlepšení a to měl většinou ta velká," zvýhodněná" balení těch nejznámějších značek.Pak i ten pro koně 😁a taky nic..
Dobře, a co bude teď ?? Bude nějaký postih, nebo se pojede veselé dál.?? Pokud se s tím nic neudělá, nemělo se o tom vůbec psát, a lidi by chodili klidně spát.
Je dobře, že dochází ke kontrolám potravinových doplňků.Výrobci i lékárny z nich mají velmi slušný příjem a je sprosté balamutit a okrádat důvěřivé zákazníky, kteří v nich hledají pomoc.
Advance mě hodně zklamalo.Své produkty hodnotí jako nejlepší a nejvyšším množstvím dané látky🙁
Jediný, co opravdu pomáhá, jsou přípravky pro koně. Značku psát nebudu, na Heurece je plno recenzí skutečných uživatelů a já mám odzkoušeno a ještě neřehtám. 😄
No nevím konzultoval jsem to s veterinářem a vřele mě to nedoporučoval a to mohl mít kšeft. Ve zkratce říkal, že je to zátěž na ledviny nebo játra teď už nevím.
Všichni okolo brali nějaký ten preparát na klouby. Nakonec mají všichni železný klouby. Snad jen codrosulf je klinicky testován, a snad je schopen operaci oddálit, ne vyléčit. Ten silnější je jen na předpis.
Zase placený blábol. Uź samotný název článku je zavádějící. Jeden by si myslel,že inspekce otestovala všechny kloubní výživy. Za takovéto informace by mělo být pisálkovi odepřeno dále klamat lidi, zákazem publikační činnosti