1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Obchodníci tento poplatek jednoduše promítnou do ceny, takže to zaplatí opět jenom zákazník. Ovšem to opět znamená vyšší výběr DPH. To je jediné o co státu jde. Je nesmysl tvrdit, že státu záleží na tom, zda obce mají vyšší náklady na likvidaci odpadu.

4
Před 21 dny

Už nikdy bych si to já neobjednal to co mě přišlo to nemělo v podstatě žádnou hodnotu staré bluzky 2ks někdy z 50ket pak nefunkční 3ks strojku na 230v proti komárům a jen atrapa hodinek řada všem když už si objednáte tak při převzetí matr nárok než to zboží zaplatíte si to prohlédnout což já neudělal moje chyba a to já si objednal 1ks balík a oni mě přitom poslali 2ks balíku ten druhéj jsem odmítl zaplatit je to na každém ale už víc cca než 2riky neustále dokola že to je poslední možnost že je tolik a tolik lidí spokojeno atd kupujete zajíce v pití znova upozorňuji já už bych si takoví způsobem nic neobjednal a nevěřím už že když jim to vrátíte zpátky pozaplaceni že vám peníze pošlou atd jen si zbytečně přidělat práci že zabalení zaplacením poštovné atd

Před 1 rokem

Čím budu zatápět 🤣?

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt