Už vidím, jak všichni půjdou do jedné fronty. 😆
Můžou jít, ale pokud bude někde volněji a ty půjdeš schválně do té největší fronty, nedostaneš ani korunu. 🙂
Tak krom toho, že se odrovnají prodavačky,protože jim vedení doporučí,ať jedou ještě rychleji, tak pro mě bude absolutně nemožné řešit pak nákup ,co namarkují. Už teď kolikrát jsem poměrně vzteklá z toho, že jedou tak rychle,že jídlo skoro litá vzduchem a mimo to, že mám polovinu věci obouchaných, tak není možné ten nákup pak jakkoli naskládat do tašky nebo zpět do vozíku.... Tragédie.
A když něco namarkuji 2krat a reklamujete to u pokladny,tak se tváří,jak bůh pomsty,to,že to tam litá a ani fronta není ,to už je normální
A vzdyt nemaj lidi na obsazení vsech kas,budou to odnaset ti za kasou,budou ve stresu ze nestihaji,lidi budou chtit slevu,je to trapna akce tohle,maj to resit jinak,proste nebuzerovat zamestnance a pak nebudou mit nedostatek personalu
Personálu je dostatek, jen musí každý zaměstnanec na směně dělat za 4 prodavačky v COOPu, je obrovský tlak na výkon. Všechno jakž takž klape, než se začnou střídat přestávky...
Do LIDLu už téměř nechodím. V obchodě pár lidí, jede jedna kasa a u ní otravná fronta. Od loňska hodně ale opravdu hodně vše podražilo. LIDL prostě přestřelil.
A ještě k tomu strašná kvalita
Už chápu, proč mi pokladní tak rychle a zběsile házela namarkovaný nákup. Pomalejší starší člověk by to skládat do vozíku opravdu nestíhal.
Tak jsem asi právě pochopila, proč na jedné prodejně skočilo jeden měsíc 6 zaměstnanců samo a dobrovolně. Představa, že před Vánoci vypustí v práci duši a ruce budou mít vytahané ke kolenům, by mě také nelákala.
Nemám problém si počkat v obchodě ve frontě...rozhodně je to lepší než pak u pokladny nestíhat dávat nákup do košíku ne-li do tašky...prodavačky dělají vše proto, aby nákup co nejdříve odbavili...ještě to pak nakonec odnesou ony samy za to, že jsou pomalé, ale ony nejsou stroj!!!
Kaufland, jak už bylo v řadě příspěvků zmíněno, obdobný postup "čekací kompenzace" nabízí už dlouhou dobu - ale přestal jsem ho využívat poté, co jsem zjistil, že odměnu "stěžovatele" odnášejí pokladní (systém prostě identifikuje kasu, kde "to drhne" a postižena je nakonec příslušná obsluha, která ovšem za nic nemůže, protože nestíhá odbavit zákazníky, kteří by se jinak rozdělili mezi uzavřené pokladny, kdyby se rozkrájela), které pak následně dostanou nespravedlivě mínusové body nebo nějaký jiný postih - na přímý dotaz mi nakonec přiznaly, že to funguje takhle. takže ano, nechte si klidně polaskat své ego tím, jak dostanete "od Lidlu" příjemný bonus, ale pomyslete trochu také na to, za jako cenu, a kdo to odkáče nejvíc. A skutečný původce - management, který tento zhůvěřilý systém vymyslel - to rozhodně není...
no a pak to strhnou pokladní,problém nevidím ve snaze prodavaček ale ve vyčůranosti obchodníka ušetřit na personálu ,jinak Lidl Ostrava -Zábřeh od jisté doby tragédie ,nevím zda se změnil manažer nebo je nové nařízení od vedení ,ale hrůza
Tak to je hnus a otročina. Tohle podporovat nebudu, a raději navštívím jiný krám.
Tak to si raději počkám proboha, když je hodne lidí tak prostě vyčkám . Mám pocit , že za tuhle "službu" zákazníkům asi bude trpět pracovník Lidlu co si chudák neskočí ani v klidu na wc.