Z Notina jsem objednávala, ale poté, co jsem si u nich koupila Coco Mademoiselle a následně mi byl ten samý parfém přivezen z Francie, tak už ne. Rozdíl neskutečný. Opravdu by mne zajímalo, odkud ty parfémy brali.
Parfémy na Notinu nemají mezi lidmi příliš dobrou pověst. Před časem lidi spekulovali, jestli nejde o faky, jiní tvrdili, že jde o šedý trh. Četla jsem spoustu hodnocení kde lidi psali, že stejné parfémy nevoní stejně jako v jiných dražších parfumériích. Vůně jsou slabší a nevydrží. Zajímá mě, jestli Notino opravdu zveřejní odkud zboží mají.
Taky mám tu zkušenost, že od nich parfém nebyl stejný jako originál. Voněl méně a hlavně jen chvilku. Byla jsem dost zklamaná, koukala jsem po něm dlouho, šetřila jsem na něj a nakonec objednala z notina se slevou (i přesto nestál málo) jen aby byl za chvíli pryč, protože vůbec nevydržel vonět.
Po velkém váhání jsem si objednala parfém, ne parfémovou vodu , Chanel 19. Byla jsem zklamaná jak intenzitou tak výdrží vůně. Když jsem druhý den přivoněla ke košili, kde nic tu nic. Takže nikdy více.
Dá se někde zjistit KDO má smlouvu s Chanelem nebo Diorem ? Krom Douglas a Sephora ?
U kamarádky jsem se navoněla parfémem, vůně nádherná .Hned jsem si objednala taky a přišel mi smrad.Hrůza už nikdy více
Notino je prachsprostá žumpa. Obchodování stylem dumpovat ceny, není nic jiného než ubohost.
To ani říkat nemusí.Pokud je nemají od Channel , tak jsou to padělky.Asi z Ruska nebo Turecka