1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Z Notina jsem objednávala, ale poté, co jsem si u nich koupila Coco Mademoiselle a následně mi byl ten samý parfém přivezen z Francie, tak už ne. Rozdíl neskutečný. Opravdu by mne zajímalo, odkud ty parfémy brali.

3
Před 1 rokemUpraveno

Parfémy na Notinu nemají mezi lidmi příliš dobrou pověst. Před časem lidi spekulovali, jestli nejde o faky, jiní tvrdili, že jde o šedý trh. Četla jsem spoustu hodnocení kde lidi psali, že stejné parfémy nevoní stejně jako v jiných dražších parfumériích. Vůně jsou slabší a nevydrží. Zajímá mě, jestli Notino opravdu zveřejní odkud zboží mají.

11
Před 1 rokem
Zlata Vašíčková

Taky mám tu zkušenost, že od nich parfém nebyl stejný jako originál. Voněl méně a hlavně jen chvilku. Byla jsem dost zklamaná, koukala jsem po něm dlouho, šetřila jsem na něj a nakonec objednala z notina se slevou (i přesto nestál málo) jen aby byl za chvíli pryč, protože vůbec nevydržel vonět.

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Po velkém váhání jsem si objednala parfém, ne parfémovou vodu , Chanel 19. Byla jsem zklamaná jak intenzitou tak výdrží vůně. Když jsem druhý den přivoněla ke košili, kde nic tu nic. Takže nikdy více.

5
Před 1 rokem

Dá se někde zjistit KDO má smlouvu s Chanelem nebo Diorem ? Krom Douglas a Sephora ?

2
Před 1 rokem

U kamarádky jsem se navoněla parfémem, vůně nádherná .Hned jsem si objednala taky a přišel mi smrad.Hrůza už nikdy více

2
Před 1 rokem

Notino je prachsprostá žumpa. Obchodování stylem dumpovat ceny, není nic jiného než ubohost.

5
Před 1 rokem

To ani říkat nemusí.Pokud je nemají od Channel , tak jsou to padělky.Asi z Ruska nebo Turecka

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt