Pitharta červená 8 ks...co to je?! 🤔
Hlavně budou šikanovat lidi za prodej cukroví.
Koho šikanovali? Vy někoho znáte?
Ceny astronomické,nejvyšší v EU-kvalita nulová,nejhorší v EU.Co dodat ,živíme se odpadem Evropy.
Ano, ceny astronomické. Včera jsem si koupil v Globusu PĚT utopenců v plastovém kyblíčku. Cena u toho nebyla (mají tam bordel) a zjistil jsem jí až doma při prohlížení účtu a skoro jsem dostal záchvat. 250Kč (slovy dvěstěpadesát korun českých) za PĚT utopenců. Tohle už je do nebe volající nehoráznost.
Ano, moje chyba byla, že jsem se víc nesnažil tu cenu najít ještě před tím, než budu platit. Ale ani náhodou jsem nepočítal s takovou divočinou.
Jsem olomoucak a tvarůžky mám rád.Ale co teď prodávají za. nehoráznou cenu se fakt nedá jíst.Nevyzrale suché kousky s kmínem, které nejdou namazat a nemají chuť mě odradili od konzumování oblíbené dobroty
Jak dlouho už jsou v oběhu. Proč se na to přijde po takové době to se to nekontroluje když se to sem doveze
Drahá "kvalita." Česko - popelnice Evropy.
Děkujeme kontrolním orgánům
za jejich nekvalitní práci
tak si můžeme kupovat hnusy
Zlatý komunisti. Ti žádné kontroly neměli.
Samozřejmě že za socíku byly hygienické normy daleko přísnější než dnes. Kontrolovalo se v průběhu výrobního procesu, ne až teprve tehdy, kdy vadné zboží zákazník zakoupí a má doma.
Zlatý Agrofert.
zrovna jsem se šla kouknout do lednice , co to dostal za uherák můj muž k Vánocům , a naštěstí to byl uherák Kostelecké uzeniny , takže snad to může sníst
Tak to je vánoční dárek ze zahraničí. Dop: kupovat jenom to nejnutnější!!!