1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dobrý den. Myslím si, že si lidé začnou pálit alkohol zase doma. Již nyní si můžete zakoupit kvalitní destilační přístroj na internetu. A domácí výpal je vždy lahodnější než nějaký ředěný alkohol od různých výrobců. A odlehčeněji na závěr roku. Jedna z firem nabízející domácí palírny má v závěru své nabídky velmi pěkná slova, cituji :

Kvalitní destilítor - palírna - destilační přístroj je ozdobou a zdrojem radosti v každé domácnosti. A s tím mohu jen souhlasit. Krásný den a všem mnoho štěstí v roce 2024.

12
Před 1 rokem

Daň se zvyšuje proto, aby se více naplnila nenažraná státní kasa. Dopadne to jak s DPH na točené pivo. Lidi omezí spotřebu, najdou si jiný zdroj.

27
Před 1 rokem
Jan Solacha

Tak určitě, budou víc pálit doma, načerno.😎

8
Před 1 rokem

Vždyť je to jednoduchý.V Německu je v akcích podstatně levnější již při dnešních cenách.Příklad Johny Walker- 9,-euro a podobně,Plzeň 17-19Kč a víno tam bylo levnější vždy.Jen je třeba to trochu sledovat a k tomu jsou na to aplikace.

6
Před 1 rokem

Jak je vidět tak tato neschopná vláda vedená čokoládovým magnátem nutelou v okrádání obyvatelstva neponechá nic náhodě. Jen čekám kdy přijde na pořad dne zdanění nebo snížení stávajících důchodů, myslím že to dlouho nepotrvá.

3
Před 1 rokem
Ludek Grepl

Nemyslete když nemáte čím.

2
Před 1 rokem

Ani náhodou tak jak jsem před 20 lety přestala kouřit neb Malborky zdražili tak to moje oblíbené vínečko přestanu pít s tím nemám problém jsem zasadová už tuto zlodějskou vládu nebudu podporovat ende zítra naposledy

10
Před 1 rokem

Zásoby si udělat nemůžu. Vzhledem k mojí spotřebě, bych potřeboval ohromný sklad.🤩😎

18
Před 1 rokem

No alkohol si mohu pořídit do zásoby , ale jak to bude s tou demokracií , proboha jak s ní ?

10
Před 1 rokem
Vlastimil Maléř

Ta již dlouho není.

4
Před 1 rokem

Máme je..

Před 1 rokem

I zdraví velmi prospěšný olivový olej je 3* dražší...

Snad bude platit pořekadlo, kdo zdraží pivo, končí.

.

I

1
Před 1 rokem

No co, tak nebudou ty lidi chlastat i kdyz Cesi? Ty vzdycky budou tam to nehrozi a cigarety taky kupiji 🙂

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt