Dobrý den. Myslím si, že si lidé začnou pálit alkohol zase doma. Již nyní si můžete zakoupit kvalitní destilační přístroj na internetu. A domácí výpal je vždy lahodnější než nějaký ředěný alkohol od různých výrobců. A odlehčeněji na závěr roku. Jedna z firem nabízející domácí palírny má v závěru své nabídky velmi pěkná slova, cituji :
Kvalitní destilítor - palírna - destilační přístroj je ozdobou a zdrojem radosti v každé domácnosti. A s tím mohu jen souhlasit. Krásný den a všem mnoho štěstí v roce 2024.
Daň se zvyšuje proto, aby se více naplnila nenažraná státní kasa. Dopadne to jak s DPH na točené pivo. Lidi omezí spotřebu, najdou si jiný zdroj.
Tak určitě, budou víc pálit doma, načerno.😎
Vždyť je to jednoduchý.V Německu je v akcích podstatně levnější již při dnešních cenách.Příklad Johny Walker- 9,-euro a podobně,Plzeň 17-19Kč a víno tam bylo levnější vždy.Jen je třeba to trochu sledovat a k tomu jsou na to aplikace.
Jak je vidět tak tato neschopná vláda vedená čokoládovým magnátem nutelou v okrádání obyvatelstva neponechá nic náhodě. Jen čekám kdy přijde na pořad dne zdanění nebo snížení stávajících důchodů, myslím že to dlouho nepotrvá.
Nemyslete když nemáte čím.
Ani náhodou tak jak jsem před 20 lety přestala kouřit neb Malborky zdražili tak to moje oblíbené vínečko přestanu pít s tím nemám problém jsem zasadová už tuto zlodějskou vládu nebudu podporovat ende zítra naposledy
Zásoby si udělat nemůžu. Vzhledem k mojí spotřebě, bych potřeboval ohromný sklad.🤩😎
No alkohol si mohu pořídit do zásoby , ale jak to bude s tou demokracií , proboha jak s ní ?
Ta již dlouho není.
Máme je..
I zdraví velmi prospěšný olivový olej je 3* dražší...
Snad bude platit pořekadlo, kdo zdraží pivo, končí.
.
I
No co, tak nebudou ty lidi chlastat i kdyz Cesi? Ty vzdycky budou tam to nehrozi a cigarety taky kupiji 🙂