Pracuji v zahraničí ten limit je na den, týden, měsíc? Když si každý den převezu dané množství a syslím si to doma na horší časy, je to OK?
Při dovozu byla účtovaná částka 120kč za karton/200ks/ při kontrole bylo zjištěno 1000ks a přitom celní správa chtěla zaplatit vše /5 kartonů/za každý 1200kč není to lumpárna?
Tak mi přijde celá ta EU k ho... No ještě zavést zpět kontroly na hranicích jestli náhodou nevezete něco navíc dost legrační tak k čemu to je a zpeje?
Celníci ať mě políbí zadek
Sami ve velkém šmelí odjakživa. Lidi budou pokutovat za pár cigaret navíc? Běžte se podívat do Cieszyna, pěšky lidi přenášejí stovky cigaret denně na kšeft a celní stráž spí ve VW transporter v Chotěbuzi.
Jen technická.
To množství je na osobu?
Počítají se do osob i děti, anebo mládež?
Může tedy autobus se 40 dětmi dovést 32.000 cigaret?
Ještě doložku a celní prohlášení, proboha proč, to jsme zase v komunismu? Chcou konkurenci, tak tady ji mají a tečka
Taky mi to tak připadá
Tomu se říká volný obchod v rámci EU.
Celníky postavit na hranice ať kontrolují asfalty a ne zchudlé Čechy kteří si chcou přilepšit.
se řadí cigarety, doutníky, dýmky a tabák, alkohol nebo i minerální oleje . Prosím autora o doplnění informací. Kolik můžeme dovézt dýmek aniž bychom se dostali do problémů 😁😁😁😁😁
Tak já nevim, ale kterej normální člověk by pro svou spotřebu potřeboval 110l piva?? 90l vína? to vám ani v krámě neprodaj, to musíte do velkoskladu
Vizitka fialového hnisu !✌️ ANI HLAS✌️
Nevím, jak to souvisí s Fialovou vládou. Tohle platí od vstupu do EU. Kdo nepamatuje, tak to předtím byl litr lihovin nebo 2 litry vína a karton cigaret.... Na druhou stranu naprosto směšné... za týden "zachránili" celníci 15 tis. Kč????
Zajímalo by mne, kolik pokut vybrala ČOI za prodej vánočního pečiva od babiček, které si chtěly přivydělat na dárky pro vnoučata.....