1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Nekupuji, nejím !

Drahé, nemá to chuť

a vodu mám radši s citronem v mé oblíbené skleničce!

Ajoj....

5
Před 5 měsíci
Luboš Tomko

Já už nejím věcí a taky to nevadí

Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Od té slavné revoluce, zmrazené filé nekupuji, protože je nepoživatelné a ve finále nemáte ani co požívat.

22
Před 5 měsíci
Jan Sobola

Od té slavné revoluce je u nás většina velkokapitalistů a kapitalistů bývalýck bolševiků.Chtělo by to židy aby ty bolševiky naučili podnikat,jinak se z toho brzy p......e.

10
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíciUpraveno

Tak,že je v mraženém filé víc vody než masa to je všeobecně známo. Tady někdo objevil Ameriku. A nejen ve filé,taky třeba v drůbeži - kachny,kuřata. Když se to rozmrazí a upěče tak to plave ve vodě i když se to nijak nepodlévá. Z kachny jsem nedávno vylila si 1/2 litru vody než se to mrně nakonec upeklo.

19
Před 5 měsíci
Irena Kvitová

Předražená kachna po upečení je jak dříví,když se nepřidá sádlo.

Kde jsou ty časy maďarských tlustých kachen s vnitřnostmi....

14
Před 5 měsíci

Ono by stálo za to udělat i chemický rozbor těch údajně "zdravých" mořských šmakulád. To byste se teprve divili! O té vodě ví každý, kdo je kupuje, už od devadesátek 🤷!

19
Před 5 měsíci

Po rozmrazeni, plavali kostky ryb ve vodě. Přestal jsem kupovat, a ta cena - lidová. No nekup to. Tady 8 kostek za 255 Kč. 😝

18
Před 5 měsíci

Naučme se tohle svinstvo nekupovat.Jen tak docílíme toho,že to budou prodávat někde jinde.Je to i o hrdosti k sobě samému.Zatím pořád vypadáme,jako ti hloupí,jako ti,co si nechají všechno líbit.Platí to i o ovoci a zelenině.

15
Před 5 měsíci
Josef Pachman

Ano, máte pravdu, jenže to není pro ty obyčejné lidi, mezi které evidentně nepatříte. Musím nakupovat ve slevách (tedy pokud nechci vybírat popelnice)

6
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Předražený podvod na zákazníky. A marné iluze, pokud se domníváte, že na jiném místě budete úspěšnější. Ve všech super - hyper marketech po Česku najdete totéž, tedy v jakémkoliv balení filé (převážně) mořské tresky, nejméně čtvrtina vody.

24
Před 5 měsíci

Dnešní file je hnus . Jenom zmrzlá voda a rybího masa minimum .

16
Před 5 měsíci
Olga Balogova

S tím obalováním to problém je. File radši nekupuji.

2
Před 5 měsíci

Myslím si , že všechny zmražené druhy ať již masa,ryb , zeleniny mají velký podíl vody, tudíž ledu, sněhu či jak to nazvat. Málokterý výrobce má kvalitní zpracování a pak další věc je, jak se tyto druhy zboží skladují na MO prodejnách než se vybalí do mrazících pultů. A v jakém stavu a při jaké teplotě. Někteří výrobci přímo naplňují zboží třeba kuřecí prsa vodou a prodávají jako tzv "křepčené". Ve zmraženém stavu nikdo nepozná co si vlastně kupuje a za nemalé peníze, že? A to je právě ten bordel a podvod na zákazníky.🤦

9
Před 5 měsíci

Dobrý večer,

mám ráda ryby, ale to, co se propaguje je nad můj rozpočet. Existuje nějaká zdravá ryba, která je ve slušné cenové relaci? A tím myslím v poměru, že jako dítě jsem si jednou týdně z kapesného koupila 3 kopečky zmrzliny a jednu sibirku a dnes si rozmazlená děcka poskakují u Fastwoodů a dají za svačinu víc než já za potřebný nákup!!!! Albert - těžká sleva - losos 34,90 - no tak je něco podoného v rozumné ceně? Nejsem paní podnikatelka a ani nekradu, takže ne tohle nemám!!!!!

2
Před 5 měsíci
Monika Benšová

Bohužel ten losos je z farmy, za toho kvalitního dáte od 500?-/kg víc 😕

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt