1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Vysvetleni historie spanelskeho ptacku zajima jen kucharinky v CR. Ve Spanelsku toto neznaji. Opakovane jsem mistni rodile pratele k nam domu na bastu pozvala pozvala. Posmakovali si a kdy jsem jim rekla "spanelsky ptacek" zustali stronso.

Osobne pouzivam teleci. Pokud jsem "lina" nedelam ptacka, ale roladu. Ten recept je dokonaly. Nicmene ho mam vylepseny, tak pridavam k dobru: Osolene a opeprene (jakekoliv) maso potrete plnotucnou horcici a na ni dejte nastrouhanou stridku stareho chleba plus cibuli a nasledne ostatni ingredience. Ono se to pri duseni (v pripade rolady v troube pecene) nejak propoji a je to zkratka zajimavejsi. Omackuji nezahustuji nikdy moukou stejne jako u gulase cili vzdy chlebem.

Před 5 měsíci

Kulové, soudruh Gusek miloval párky. A soudruh je víc jak císař. I dnes u mnohých.

1
Před 5 měsíci

A není to náhodou běžně v Německu konzumovaná hovězí roláda??

2
Před 5 měsíci
Pavel Vinecky

Není !

1
Před 5 měsíci

Mňam

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt