1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Podle mě to je jak s Coca Colou, tu taky nikdo nekupuje, když není v akci. Stejně to je i s kuřecím masem. Já si najdu v aplikaci kde mají nejlepší akce a vyrazím nakoupit, však všichni doma máme mrazáky, tak není důvod kupovat maso bez akce. A upřímně, já v regálu ještě nenašel kuřecí maso země původu UA a PL výjimečně, tak nevím co tady píšou lidi o tom, že levné musí být rovnou z Ukr. nebo PL.

3
Martin Kratochvíl

Protože to tam nenapíšou 😄 Přivezou v bednách z Ukrajiny do Polska, v Polsku přebalí (nebo u nás) a na obal dají nálepku made in PL 😄 Klasika.

Před 1 rokem

Ať si to žerou ve sněmovně,končím s ukrajinským kuřecím svinstvem , obsahujícím chemické sračky a 50% vody - nekupovat -jediná možnost!!!!!

7
Před 1 rokem

No, krásný ilustrační obrázek, napodobeniny masa v plastu. Úplně se mě sbíhají sliny. Mňam, mňam. Polystyren, polyethylen a polštářek pro vysávání vytékající vody. Prodáváte primárně to maso, vodu, kterou je to napěchované nebo ty plastový kráby?

1
Před 1 rokem

To maso z velkých smrdí,že ani psi o něj nestojí..Antibiotika,samá voda,pachutě...Nejlepší Agriola a Rabbit.

1
Před 1 rokem

"Kuřecí maso nejlevnější za dva roky."

Z Polska nebo Ukr...? 🙂

5
Před 1 rokem

Obchody potřebují vyprázdnit sklady s jedovatými UA kuřaty!

6
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Jitka Kozlová

Kde udělali Poláci chybu když stále víc a více lidí u nich potraviny nakupují....

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt