Mno ,pár jedinců rozumu mdlého s vysokou školou života se možná nechá nachytat..
No to spíš řadu lidí na...ou, kdo potřebuje adrenalin, ať si vsadí Sportku, vyjde to nastejno. podobný nesmysl s dalšími slevami na tzv. kupony zkoušejí i další a může to fungovat snad u mladých, kteří platí mobily, viz u Lidlu. U Penny jsem na to narazil jeden týden, slevový kupón z letáku a hned to asui zrušili , bylo to na několik položek z letáku a lidi si s tím nevěděli rady, zvlášť ti starší. Tak zkoušejte dál oblbovat, jen nás tím naštvete a půjdem jinam, pokud to půjde.
Tenhle týden jsou akce na minerální vody.
Do obchodu chodím nakupovat, když budu chtít hrát, půjdu do kasina. Ať radši zlepší pořádek a hygienu na prodejnách, místo blbých akcí pro gamblery.
Souhlas.
Dneska v reklamě v televizi, které nabízel Globus byla reklama na Tatarku,Majonézu, Hellmaz, že ji zlevnili z necelé 100,-Kč na necelých 50,-Kč, nevím gramáž, ale nikdy jsem neviděla že by tento výrobek se prodával za 100,-Kč. To je podvod na nás. Někteří lidé na to naletí- taková obrovská sleva?
Nevím jak kdo , ale takové a podobné akce obchodních řetězců už tu probíhají roky, ale za tu dobu jsem neviděla ani neslyšel o jediném vítězi i té nejnižší výhry. Takže se domnívám, že jde jen o nalákání lidí a pak jejich okrádání. Jestli se pletu tak bych rád znal aspoň jednoho výherce hlavní ceny , Ani není jasné zda jde o hru jen pro Česko či v celé síti Lidl na světě.
Než touhle blbinou, co takhle přilákat lidi snížením cen na úroveň odpovídající poklesu cen energií, které byly důvodem zdražení. Ty výrazně klesly. Ceny potravin nikoli.
Dobrý večer. Předpokládám, že před každým spuštěním ,,zábavné hry,,, jak tuhle šílenost marketéři pojmenovali, se spustí uživateli aplikace hlášení: Ministerstvo zdravotnictví varuje, že hraní hazardních her vede k závislosti. Stejně tak, alespoň předpokládám je to zapovězeno hrát lidem mladším osmnácti let. Uživatelem aplikace nejsem, vycházím pouze z informací uvedených v článku, tak se omlouvám, pokud se nějak výrazně pletu. Hezký večer.
Hrají si s námi jak kočka s myší. Slevy, aplikace,odměny, body, soutěže. Aby měl člověk mobil jen na ty ptákoviny!
Tak to mám smůlu, nebyla jsem tam za půl roku ani jednou, a to nezměním, každý koloniál je lepší
Jo,s prošlýma potravinama a předraženým zbožím je fakt každý buranský kvelb-lepší !!
Já tyto věci nepoužívám,vždy s toho má prospěch jen obchodnik,tyto aplikace porušují zákon o osobnich datech lidí.