1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Mno ,pár jedinců rozumu mdlého s vysokou školou života se možná nechá nachytat..

21
Před 1 rokem

No to spíš řadu lidí na...ou, kdo potřebuje adrenalin, ať si vsadí Sportku, vyjde to nastejno. podobný nesmysl s dalšími slevami na tzv. kupony zkoušejí i další a může to fungovat snad u mladých, kteří platí mobily, viz u Lidlu. U Penny jsem na to narazil jeden týden, slevový kupón z letáku a hned to asui zrušili , bylo to na několik položek z letáku a lidi si s tím nevěděli rady, zvlášť ti starší. Tak zkoušejte dál oblbovat, jen nás tím naštvete a půjdem jinam, pokud to půjde.

Před 1 rokem
Jan Honza

Tenhle týden jsou akce na minerální vody.

Před 1 rokem

Do obchodu chodím nakupovat, když budu chtít hrát, půjdu do kasina. Ať radši zlepší pořádek a hygienu na prodejnách, místo blbých akcí pro gamblery.

44
Před 1 rokem
Iva Brožová

Souhlas.

26

Dneska v reklamě v televizi, které nabízel Globus byla reklama na Tatarku,Majonézu, Hellmaz, že ji zlevnili z necelé 100,-Kč na necelých 50,-Kč, nevím gramáž, ale nikdy jsem neviděla že by tento výrobek se prodával za 100,-Kč. To je podvod na nás. Někteří lidé na to naletí- taková obrovská sleva?

17

Nevím jak kdo , ale takové a podobné akce obchodních řetězců už tu probíhají roky, ale za tu dobu jsem neviděla ani neslyšel o jediném vítězi i té nejnižší výhry. Takže se domnívám, že jde jen o nalákání lidí a pak jejich okrádání. Jestli se pletu tak bych rád znal aspoň jednoho výherce hlavní ceny , Ani není jasné zda jde o hru jen pro Česko či v celé síti Lidl na světě.

1
Před 1 rokem

Než touhle blbinou, co takhle přilákat lidi snížením cen na úroveň odpovídající poklesu cen energií, které byly důvodem zdražení. Ty výrazně klesly. Ceny potravin nikoli.

28
Před 1 rokem

Dobrý večer. Předpokládám, že před každým spuštěním ,,zábavné hry,,, jak tuhle šílenost marketéři pojmenovali, se spustí uživateli aplikace hlášení: Ministerstvo zdravotnictví varuje, že hraní hazardních her vede k závislosti. Stejně tak, alespoň předpokládám je to zapovězeno hrát lidem mladším osmnácti let. Uživatelem aplikace nejsem, vycházím pouze z informací uvedených v článku, tak se omlouvám, pokud se nějak výrazně pletu. Hezký večer.

Hrají si s námi jak kočka s myší. Slevy, aplikace,odměny, body, soutěže. Aby měl člověk mobil jen na ty ptákoviny!

21

Tak to mám smůlu, nebyla jsem tam za půl roku ani jednou, a to nezměním, každý koloniál je lepší

11
Před 1 rokem
Libuše Štrbíková

Jo,s prošlýma potravinama a předraženým zbožím je fakt každý buranský kvelb-lepší !!

14
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Já tyto věci nepoužívám,vždy s toho má prospěch jen obchodnik,tyto aplikace porušují zákon o osobnich datech lidí.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt