A máme zde další článek na objednávku s cílem poškodit TEMU, je zajímavé že nikomu nevadí že například Google ví o každém kdo má smartphone úplně všechno, od kde bydlí, jak se dostává do práce, kde a od kdy do kdy pracuje, kde nakupuje a jak často, kam chodí do na pivo, jídlo, atd atd, prostě vědí o Vás naprosto vše.
K nákupům - ano, najde se tam i šrot, ale mnoho věcí se prodává i u nás, ALE s marží od 300 až klidně po 1000% ❗❗ Nevidím jediný důvod podporovat zlodějské obchodníky v tomto státě.
Například v Německu tam nakupuje už pomalu každý, tak si ty pomlouvačné články laskavě odpusťte, tomuhle uvěří pouze hlupáci.
Přesně tak, je to jen poškodit konkurenci tak jak poškodili výborné výrobky huawei. Já tam nakupuji a jsem spokojený.
No, tak já bych řekl, že někomu začíná téci do bot a objednal si na netu sérii článků, jako je tento. Mám s Temu vlastní zkušenost a nakupuji tam pravidelně. Zatím 100% spokojenost. Dokonce VRACÍ PENÍZE, pokud je výrobek zlevněn v určité lhůtě po nákupu, což myslím nedělá nikdo jiný. Mně bylo vráceno už v řádu stokorun. Jinak, pokud kupuji levné výrobky na internetu, asi nemohu očekávat luxus a špičkovou kvalitu, zatím jsem však vždy obdržel výrobek, odpovídající popisu a rozumné kvality. A kdo chce luxusní zboží, ať si ho koupí třeba v Pařížské 🙂Fajn je i doprava zdarma a zboží vždy přišlo velmi rychle. Tak nevím, třeba jsem šťastlivec. Co se týká tzv. "otrocké práce", tak myslím, že to není jen u výrobků z tohoto eshopu, spíše je to asi téměř všude. My to zde ovšem nevyřešíme, stejně jaké asiijské státy neřeší naší drahotu a absurdní zákony a chaos v naší zemi, obě strany myslím mají svých starostí dost. Celkově mohu Temu jen doporučit...
Taky z Temu objednávám v pohodě. A sice otrockou práci neuznávám, ale kdyby ti lidi tu práci neměli, tak nemají co do úst. Tohle je věc na dlouhou trať a nenakupováním ji rozhodně nevyřešíme.
Bla bla bla - citlivé údaje sbírá i Tescko Albert Penny atd nakupujeme na Temu od začátku a nikdy žádný problém a anins reklamaci !!! Naši obchodníci tam také nakupují nebo v Číně a prodávají za min za desetinásobek !!! Spousty věcí porovnání co se prodává u nás je naprosto identická jen cena je jedné !!!
Až naši prodejci přestanou být nenažraný možná koupím u nich !!!
Přesně řečeno.👍
chtěl jsem v temu nakoupit tak jak jsem zvyklý jinde dobírkou nešlo to požadovali po mě nějakou aplikaci na můj účet, tak jsem nekoupil nic a souhlasím,že je to divná firma,a počkám si až toto krásné zboží začnou nabízet solidni firmy i když bude drahší
Chudačku tak si objednej u nás na dobírku zaplať ještě dopravu a dostaneš to samé !!!
Tak já nevím. Naše data sbírá, analyzuje a prodává každý. Portály, vyhledávače, operační systémy, nedávno s tím měl známý antivirový program dost velký problém. Nicméně pro nakupování na Temu nepotřebujete mobilní aplikaci. Stejně jako na nákup v Penny, Tescu nebo Lidlu. Že tam díky nim dostáváte slevy? Takže nic nového pod sluncem, také tam platíte svými osobními daty. Dětská práce v Asii? Tak to je vůbec nejlepší argument, protože běžte po stopách značkového oblečení z luxusních butiků, mnoha módních značek, elektroniky, iPhone... To jen zloděj křičí chyťte zloděje. Nekvalitní zboží? Většinu z toho, co najdete na Temu, najdete i na Allegru, v Mallu, v tuzemských e-shopech. Jenže za pětkrát vyšší cenu. A pořádná marže je přece nejlepší zárukou garance soukromí, kvality a nulového podílu dětské práce, že?
Poslední větou jste to krásně a trefně shrnul 👍
Hrozné, jak se tu stále píše pouze o TEMU! Já tam nakupuji již skoro rok a vůbec nemám žádné problémy! Navíc vaše kradení identity se radši zaměřte na naše obchody, kde jednou kartou zaplatíte a už vám chodí e maily s reklamou na jiné produkty! u TEMU to vůbec není! Nějaké vykořisťování levné síly- a co v značkových obchodech u nás? Tam se asi prodává co? Je to úplně stejné, ale koupíte to za nehorázné peníze! Navíc vše tady je z Číny kam se podíváte ! Navíc na TEMU máte i zboží, které zde neseženete.
Závěr- já tam budu kupovat stále a komu se to nelíbí ať mi p... políbí.😊
Richterová
👍👍👍
Ano, je to tvrdá konkurence, tak se musí hanět. Dokud ovšem Temu bude fungovat jak funguje dosud, nebo dokonce i lépe, tak jen tak neskončí. Protože lidi budou dál objednávat zboží za skvělou cenu, navíc obrovský výběr je další lákadlo. A žádné poštovné a bezproblémové reklamace. Raději bych skončila se všemi těmi negativními články, protože většinou se novinářům daří spíše Temu ještě víc propagovat. Negativní reklama taky reklama. Lidi si v diskuzích všechno řeknou.
kydání špíny, paráda, zapomněli dodat, v našich kamenných obchodech prodávají totožné zboží ze stejného zdroje s hodně mastnou přirážkou, mimo to alespoň u Aliexpresu nenajdete falešné zboží pod světovou značkou! dávají si na to hodně velký pozor!!! A tak dobrá snaha ale budu si dál nakupovat kde se mi zlíbí!
👍
Co furt všichni blbnou s nějakejma šmatlafouníma aplikacema. To už nikdo neumí nakupovat normálně z prohlížeče přes stolní počítač ? A že získají nějaká data , to jako mojí adresu a číslo virtuální karty kterou to zaplatím, no tak to si teda pomúžou.
Tak nakupovat přes PC je bezpečnější, co se týká dat. A ono stačí kartu neukládat. Nicméně, jednou jsem si nedala pozor a nechala ji tam dlouho uloženou. Tak nějak se nic nestalo.
Je to hodně lákavé. Objednával jsem si zboží, ale když došlo na placení kartou, tak jsem se zarazil a smazal jsem to. Kdyby byla platba bankovním převodem, tak nemám problém. Ale kartou, nechci riskovat.
kartu neukladat a je klid. Případně pokud máte možnost platba virtuální a je taky klid.
Normální člověk má 2 zabezpečení k platbam a nemá s tím. problém.