1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

A máme zde další článek na objednávku s cílem poškodit TEMU, je zajímavé že nikomu nevadí že například Google ví o každém kdo má smartphone úplně všechno, od kde bydlí, jak se dostává do práce, kde a od kdy do kdy pracuje, kde nakupuje a jak často, kam chodí do na pivo, jídlo, atd atd, prostě vědí o Vás naprosto vše.

K nákupům - ano, najde se tam i šrot, ale mnoho věcí se prodává i u nás, ALE s marží od 300 až klidně po 1000% ❗❗ Nevidím jediný důvod podporovat zlodějské obchodníky v tomto státě.

Například v Německu tam nakupuje už pomalu každý, tak si ty pomlouvačné články laskavě odpusťte, tomuhle uvěří pouze hlupáci.

31
Před 1 rokem
Lukáš Černý

Přesně tak, je to jen poškodit konkurenci tak jak poškodili výborné výrobky huawei. Já tam nakupuji a jsem spokojený.

13
Před 1 rokem

No, tak já bych řekl, že někomu začíná téci do bot a objednal si na netu sérii článků, jako je tento. Mám s Temu vlastní zkušenost a nakupuji tam pravidelně. Zatím 100% spokojenost. Dokonce VRACÍ PENÍZE, pokud je výrobek zlevněn v určité lhůtě po nákupu, což myslím nedělá nikdo jiný. Mně bylo vráceno už v řádu stokorun. Jinak, pokud kupuji levné výrobky na internetu, asi nemohu očekávat luxus a špičkovou kvalitu, zatím jsem však vždy obdržel výrobek, odpovídající popisu a rozumné kvality. A kdo chce luxusní zboží, ať si ho koupí třeba v Pařížské 🙂Fajn je i doprava zdarma a zboží vždy přišlo velmi rychle. Tak nevím, třeba jsem šťastlivec. Co se týká tzv. "otrocké práce", tak myslím, že to není jen u výrobků z tohoto eshopu, spíše je to asi téměř všude. My to zde ovšem nevyřešíme, stejně jaké asiijské státy neřeší naší drahotu a absurdní zákony a chaos v naší zemi, obě strany myslím mají svých starostí dost. Celkově mohu Temu jen doporučit...

67
Před 1 rokem
Richard Žáček

Taky z Temu objednávám v pohodě. A sice otrockou práci neuznávám, ale kdyby ti lidi tu práci neměli, tak nemají co do úst. Tohle je věc na dlouhou trať a nenakupováním ji rozhodně nevyřešíme.

15
Před 1 rokem

Bla bla bla - citlivé údaje sbírá i Tescko Albert Penny atd nakupujeme na Temu od začátku a nikdy žádný problém a anins reklamaci !!! Naši obchodníci tam také nakupují nebo v Číně a prodávají za min za desetinásobek !!! Spousty věcí porovnání co se prodává u nás je naprosto identická jen cena je jedné !!!

Až naši prodejci přestanou být nenažraný možná koupím u nich !!!

68
Před 1 rokem
Radka Kasková

Přesně řečeno.👍

20
Před 1 rokem

chtěl jsem v temu nakoupit tak jak jsem zvyklý jinde dobírkou nešlo to požadovali po mě nějakou aplikaci na můj účet, tak jsem nekoupil nic a souhlasím,že je to divná firma,a počkám si až toto krásné zboží začnou nabízet solidni firmy i když bude drahší

37
Před 1 rokem
Jan Sikora

Chudačku tak si objednej u nás na dobírku zaplať ještě dopravu a dostaneš to samé !!!

33
Před 1 rokem

Tak já nevím. Naše data sbírá, analyzuje a prodává každý. Portály, vyhledávače, operační systémy, nedávno s tím měl známý antivirový program dost velký problém. Nicméně pro nakupování na Temu nepotřebujete mobilní aplikaci. Stejně jako na nákup v Penny, Tescu nebo Lidlu. Že tam díky nim dostáváte slevy? Takže nic nového pod sluncem, také tam platíte svými osobními daty. Dětská práce v Asii? Tak to je vůbec nejlepší argument, protože běžte po stopách značkového oblečení z luxusních butiků, mnoha módních značek, elektroniky, iPhone... To jen zloděj křičí chyťte zloděje. Nekvalitní zboží? Většinu z toho, co najdete na Temu, najdete i na Allegru, v Mallu, v tuzemských e-shopech. Jenže za pětkrát vyšší cenu. A pořádná marže je přece nejlepší zárukou garance soukromí, kvality a nulového podílu dětské práce, že?

63
Před 1 rokem
Pavel Šmíd

Poslední větou jste to krásně a trefně shrnul 👍

11
Před 1 rokemUpraveno

Hrozné, jak se tu stále píše pouze o TEMU! Já tam nakupuji již skoro rok a vůbec nemám žádné problémy! Navíc vaše kradení identity se radši zaměřte na naše obchody, kde jednou kartou zaplatíte a už vám chodí e maily s reklamou na jiné produkty! u TEMU to vůbec není! Nějaké vykořisťování levné síly- a co v značkových obchodech u nás? Tam se asi prodává co? Je to úplně stejné, ale koupíte to za nehorázné peníze! Navíc vše tady je z Číny kam se podíváte ! Navíc na TEMU máte i zboží, které zde neseženete.

Závěr- já tam budu kupovat stále a komu se to nelíbí ať mi p... políbí.😊

Richterová

36
Před 1 rokem
Siminis Siminis

👍👍👍

1
Před 1 rokem

Ano, je to tvrdá konkurence, tak se musí hanět. Dokud ovšem Temu bude fungovat jak funguje dosud, nebo dokonce i lépe, tak jen tak neskončí. Protože lidi budou dál objednávat zboží za skvělou cenu, navíc obrovský výběr je další lákadlo. A žádné poštovné a bezproblémové reklamace. Raději bych skončila se všemi těmi negativními články, protože většinou se novinářům daří spíše Temu ještě víc propagovat. Negativní reklama taky reklama. Lidi si v diskuzích všechno řeknou.

21
Před 1 rokem

kydání špíny, paráda, zapomněli dodat, v našich kamenných obchodech prodávají totožné zboží ze stejného zdroje s hodně mastnou přirážkou, mimo to alespoň u Aliexpresu nenajdete falešné zboží pod světovou značkou! dávají si na to hodně velký pozor!!! A tak dobrá snaha ale budu si dál nakupovat kde se mi zlíbí!

21
Před 1 rokem
Pavel Šefl

👍

2
Před 1 rokem

Co furt všichni blbnou s nějakejma šmatlafouníma aplikacema. To už nikdo neumí nakupovat normálně z prohlížeče přes stolní počítač ? A že získají nějaká data , to jako mojí adresu a číslo virtuální karty kterou to zaplatím, no tak to si teda pomúžou.

15
Před 1 rokem
Zdeněk Šíma

Tak nakupovat přes PC je bezpečnější, co se týká dat. A ono stačí kartu neukládat. Nicméně, jednou jsem si nedala pozor a nechala ji tam dlouho uloženou. Tak nějak se nic nestalo.

2
Před 1 rokem

Je to hodně lákavé. Objednával jsem si zboží, ale když došlo na placení kartou, tak jsem se zarazil a smazal jsem to. Kdyby byla platba bankovním převodem, tak nemám problém. Ale kartou, nechci riskovat.

21
Před 1 rokem
Rudolf Procházka

kartu neukladat a je klid. Případně pokud máte možnost platba virtuální a je taky klid.

Normální člověk má 2 zabezpečení k platbam a nemá s tím. problém.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt