Asi obchodníci vědí co se krade a co ne. Vepřové je relativně levné maso, proti kuřecímu, hovězímu či rybám. Je tedy menší potřeba ho krást. No a pokud ještě jedna skupina zákazníků (v německu už dost početná) tento produkt vynechává, tudíž nekrade, pak je vyřešeno. Ty samolepky stojí peníze, proč je dávat na něco co se moc nekrade?
A co je na tom divného, všichni praštěný kritici by měli jít tak leda do práce!
Sice mě napadlo kam bych je poslal, ale práce taky dobrá 😉
Jen si na chvilku zkusím představit, že bych....z nějakého bláznivého důvodu emigroval do arabských států. Přijel bych tam a začal bych si ztěžovat, že v tamním "Lidlu" nemohu sehnat vepřové, alkohol asi ani prezervativ. Na dveře bych si tam dal kříž a chtěl bych se koupat na "Adama". Můžeme tu založit anketu...kolik asi hodin (nemyslím si, že dnů) bych tam vydržel na svobodě? Stejné nátury přijedou za lepším do Evropy a my tu pro jistotu nebudeme štítkovat maso.
ne na svobodě,naživu.
Co je to zase za lejno západní iracionální ideologie korektnosti, ta kritika, že se vepřové neštítkuje? Prostě se štítkují položky, které se kradou nejvíce. Jediné, co je zde třeba kritizovat, je dokázaná skutečnost, že nejvíce v obchodech kradou primitivní muslimové.
👍👍👍
Asi ví kdo krade. Podle toho co se krade. Za chvíli budou dotyční chtít vše zdarma. Němci jim ve všem ustupují, tak co se diví. Ve Frankfurtu jim budou svítit měsíc na ramadán. To jsem zvědavá jak tam budou Němci slavit Velikonoce. Jsou ještě v době tohoto měsíce
Letos místo Velikonoc oslaví pouze ramadán to je teď u nich velký hit.
Brání se asi proti zlodějům, kteří nejí vepřové. Ale že by imigranti kradli, když přišli zachránit Evropu?
Štítkují to co se nejvíc krade. Myslím, že skladovému software jsou nějaká etnika fuk, ten jen vypíše manko. Víří kolem toho jen aktivisti, kteří se potřebují udržet v centru pozornosti, tak si vymyslí kdejakou nesmyslnou záminku.
Stitkujou pouze to, co se nejvic krade. To, ze se nekrade veprovy (nejspis proto zo ho jejich novonemci nejedi) neni chyba retezce, ale spis chyba tech zlodeju. To si zase "aktivisti" pletou pojmy s dojmy. V tomhle fakt netreba hledat rasismus. Kdyby jista skupina nekradla specifickej druh zbozi, tak by to zbozi vubec nemuselo bejt ostitkovany...
...asi dávají štítky na zboží, které se jim ztrácí. Vepřové (z neznámého důvodu) nikdo nekrade, tak proč by ho měli chránit proti krádeži také?
Důvod známý je - vepřové zloději nejí.
Já vůbec nechápu, co chce článek říct. Když ho nejedí, a tedy ani nekradou, tak proč by ho neznackoval? Asi jsem blbej, ufff.
Ach jo dnes se vyznat v tom všem je na palici, viďte. Řeknete čokoláda a hned Vás zavřou. Ale když budete chtít bílý chleba, tak se nikdo nepozastaví