1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pěkně vysvětleno, já četla na facebooku minulý týden, že končí úplně, blbost! Snad to budou číst i ti co šíří takové nesmysli na sociálních sítích a proberou se. DM mám ráda

11
Před 1 rokem
Tamara Surná

Nesmysli, snad nesmysly!

3
Před 1 rokem

Když je už moc velká konkurence, moc poboček a moc obchodních ploch, tak se prostě něco neuživí a musí padnout. Navíc přichází hospodářská krize.

10
Před 1 rokem
Josef Zapletal

Je to jako v přírodě,slabší zaniknou,silnější se udrží..

Před 1 rokem

Dítě mi odrusta, takže pliny, které mají v DM nejlepší, nejlevnější (a jedine, které synovi vylecily opruzeniny), už nepotřebuji. Takže by mě zavření obchodu i v ČR už tolik netrapilo.

Před 1 rokem
Lucie Hánová

A co když někdo ještě naštěká?

3
Před 1 rokem

Ve Varech jsou tři DM což je dost na malé město ale jednu prodejnu brzo v centru zavřou a zůstanou v obchoďácích. Raději mám Rossmann ale i v DM sem tam něco koupím, mají supr vlhčené ubrousky a mýdla na ruce 👍🏻😅

Před 1 rokem

V DM už pochopili, že Slovensko se v řiť obrací. Řetězce se odtamtud začínají stahovat, jako z ruSSka! 🙁

10

Tam nechodím, jsou drazí

2
Před 1 rokem

Dá se čekat, že na Slovensku se toho bude zavírat víc. Možná že zavřou i samotného Fica.

19
Před 1 rokem
Ivo Gross

Kdo bude zavírat,jestli ten kokos se zbavuje poctivých a čestných soudců i policajtů?!

A mimochodem,jste jeden z mála,máte kognitivní myšlení,na rozdíl od slepic,co tady naškrabali.

2

Teta je nějakým konkurentem? Za mě nejhorší drogerka 😄 Rossmann jefajn, toho se za konkurenta dá asi považovat

8
Před 1 rokem
Terezie Kováčiková

U nás byly 2 a už skončily,drahé,nepříjemné prodavačky,bordel v cenách...

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

DM màm radši než tetu.Mà lepší ceny a znaçky na úklid a praní jsou super.

18
Před 1 rokem

Dm drogerie není Rakouska firma,ale Německa se sídlem v Karsluhe.Majitel Gotz Werner.

4
Před 1 rokem
Jan Novasek

Blbosti píšete, stačí si otevřít jejich stránky než něco komentujete 🙂

O společnosti dm drogerie markt Česká republika

Společnost dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH

Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 255 prodejen zásobuje

po celé České republice z logistických center v Jihlavě a Divišově. Jednatelkami společnosti jsou Martina Horká a Markéta Kajabová. Celkem v dm

pracuje 4 568 spolupracovníků. V obchodním roce 2022/2023 vykázala dm v České republice obrat ve výši 16,3 mld. CZK a upevnila tak své

postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde, babylove, Mivolis, Denkmit, SUNDANCE,

dmBio, trend !t up, SEINZ. či Dein Bestes.

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt