Ta nenávist na všechny a vše co Ruské. Opravdu ubohé. Tisíce podnikatelů (protože Rusko se kapitalistickou zemí , komunisti tam již nevládnou) za Putina nemůžou, mnozí bydlí i podnikají v cizině, s Ruskem mají kolikrát společné pouze to, že se tam narodili. Na Rusofobii dojedeme. Jednou se nám to vrátí. Jenom to vše nutí Rusko aby si poradili sami. Za dva roky je tam mnoho změn, spojili se s Čínou, vytvořili BRICS, staví se u nich továrny, dohání technologická vývoj, a časem nás Evropu nebudou vůbec potřebovat.
Už aby to bylo a přestali se starat o naše blaho.
Vůbec mne nezajímá coby zákazníka, která firma komu patří. Pro mne je důležitá kvalita a slušná cena, a to u jakéhokoliv zboží.
Pokud se podívám na nového vlastníka společnosti Fruko Schulz ač jsem příznivcem jejich tuzemáku, nemohu se ubránit pochybnostem, zda nejde jen o formální krok, podobný vzniku svěřenských fondů pana Endrúa Bejbiše.....
Bože ... vy ze sekty Fialenka neznáte jiný argument než Babiš ... necitíte ,že jste uboze prázdní....
Ochutnejte konečně nějaký rum. Mnoho z Vás pak už tak nikdy nebude říkat to samé o těch plachetnicích. Budete-li si i potom myslet to, že tuzemák je rum, potom je mi to líto, ale rozmlouvat Vám to nebudu. Až budu pít rum já, tak to klidně udělám na Vaše zdraví...
Rum s plachetnici ale rum není
Zavádějící titulek.
Likérka nepatří Čechům, ale jednomu konkrétnímu Čechovi, a to je rozdíl.
ale vemte jed na to rusofobove, ze urcite pouzivaji rusky plyn...: - ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) to sem zvedav kdo z vas si ted da panaka...
Jediná správná plachetnice je od Božkova.
Od Bozkova mi vzdy pripadala na stejne kvalitativni urovni, ale nesrovnatelne drazsi jen kvuli znacce. Pokud jsem to chtel za ucelem michani s colou, tak jsem kupoval tenhle "tuzemak", v Makru bez problemu za 70-80 Kc litr. Pokud jsem chtel kvalitni rum, ktery se pak pil cisty, tak treba Zacapa Centenario. Nikdy jsem ale nevidel duvod, proc kupovat predrazeny Bozkov.
Likérka sice už není v ruských ruko, ale mnoho ruského tam zůstalo dodnes.
Za jisté máte též na mysli překupovanou, a o to dražší Ruskou ropu. Asi tak.
I kdyby ho vyráběl sám Putin. Je to nejlepší rum vyráběný v Čechách.