1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Ta nenávist na všechny a vše co Ruské. Opravdu ubohé. Tisíce podnikatelů (protože Rusko se kapitalistickou zemí , komunisti tam již nevládnou) za Putina nemůžou, mnozí bydlí i podnikají v cizině, s Ruskem mají kolikrát společné pouze to, že se tam narodili. Na Rusofobii dojedeme. Jednou se nám to vrátí. Jenom to vše nutí Rusko aby si poradili sami. Za dva roky je tam mnoho změn, spojili se s Čínou, vytvořili BRICS, staví se u nich továrny, dohání technologická vývoj, a časem nás Evropu nebudou vůbec potřebovat.

30
Před 6 měsíci
Václav Tržický

Už aby to bylo a přestali se starat o naše blaho.

21
Před 6 měsíci

Vůbec mne nezajímá coby zákazníka, která firma komu patří. Pro mne je důležitá kvalita a slušná cena, a to u jakéhokoliv zboží.

7
Před 6 měsíci

Pokud se podívám na nového vlastníka společnosti Fruko Schulz ač jsem příznivcem jejich tuzemáku, nemohu se ubránit pochybnostem, zda nejde jen o formální krok, podobný vzniku svěřenských fondů pana Endrúa Bejbiše.....

11
Před 6 měsíci
Martin Frejlach

Bože ... vy ze sekty Fialenka neznáte jiný argument než Babiš ... necitíte ,že jste uboze prázdní....

18
Před 6 měsíci

Ochutnejte konečně nějaký rum. Mnoho z Vás pak už tak nikdy nebude říkat to samé o těch plachetnicích. Budete-li si i potom myslet to, že tuzemák je rum, potom je mi to líto, ale rozmlouvat Vám to nebudu. Až budu pít rum já, tak to klidně udělám na Vaše zdraví...

Před 6 měsíci

Rum s plachetnici ale rum není

17
Před 6 měsíci

Zavádějící titulek.

Likérka nepatří Čechům, ale jednomu konkrétnímu Čechovi, a to je rozdíl.

3
Před 6 měsíci

ale vemte jed na to rusofobove, ze urcite pouzivaji rusky plyn...: - ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) to sem zvedav kdo z vas si ted da panaka...

7
Před 6 měsíci

Jediná správná plachetnice je od Božkova.

7
Před 6 měsíciUpraveno
Milan Hladký

Od Bozkova mi vzdy pripadala na stejne kvalitativni urovni, ale nesrovnatelne drazsi jen kvuli znacce. Pokud jsem to chtel za ucelem michani s colou, tak jsem kupoval tenhle "tuzemak", v Makru bez problemu za 70-80 Kc litr. Pokud jsem chtel kvalitni rum, ktery se pak pil cisty, tak treba Zacapa Centenario. Nikdy jsem ale nevidel duvod, proc kupovat predrazeny Bozkov.

11
Zobrazit další 3 reakce
Před 6 měsíci

Likérka sice už není v ruských ruko, ale mnoho ruského tam zůstalo dodnes.

9
Před 6 měsíci
Vladimír Prokeš

Za jisté máte též na mysli překupovanou, a o to dražší Ruskou ropu. Asi tak.

10
Před 6 měsíci

I kdyby ho vyráběl sám Putin. Je to nejlepší rum vyráběný v Čechách.

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt