Ano, v každé prodejně si připadán jako zákazník druhé kategorie - bez věrnostní kartičky či aplikace zaplatím i o několik stovek na nákupu více. A ČOI či jiné orgány mlčí. Je to jasná dikriminace ze strany obchodních řetězců - nemáš naši kartičku/aplikaci - nemáš právo na stejnou cenu jako ti co ji mají.
"Chytrý telefon" samozřejmě mám kvůli práci, protože potřebuju na internet. Aplikace využívám, např. RegioJet, jízdenky na MHD, dokonce i eDoklady vedu. Ale aplikace z obchodních řetězců jdou mimo mě. Nechodím denně do stejného krámu, nechci si zas*rat mobil nesmysly a oznámeními. V obchodech až na výjimky platím hotově. A když vidím, jak ty lidi s těma aplikacema neumí a zdržují ostatní, tak bych je zabil. Já s nima umím, nepoužívám je. Přijdu, vyházím nákup na pás, vytáhnu love, naházím nákup do tašky, vrazím bábě love, vezmu si zpátky, účtenku a za pár vteřin táhnu od pokladny do pr*ele. 😄
Jenom bl..používají papírové peníze...To jako při kazde výplatě jdete do banky vybrat?
každá aplikace tě šmíruje a za rok o tobě ví víc než ty sám , každého věc , já to neřeším
družstvu ESO jako jedné z mála českých sítí přeji hodně zdaru.
nechci žádnou aplikaci, chci si jen nakoupit a jít.
Jděte s nimi do pr....
Delaji tim z lidi akorat voly.
Jelikoz jame narod nakupovacu ve slevach, tak tu jejich hru bohuzel hrajeme.
Ať si ty jejich aplikace strčí někam!
Budeme chodit kupovat na tržiště,pak uvidíme co bude dále že!
supr, ale nemám mobil :D