1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ano, v každé prodejně si připadán jako zákazník druhé kategorie - bez věrnostní kartičky či aplikace zaplatím i o několik stovek na nákupu více. A ČOI či jiné orgány mlčí. Je to jasná dikriminace ze strany obchodních řetězců - nemáš naši kartičku/aplikaci - nemáš právo na stejnou cenu jako ti co ji mají.

36
Před 1 rokem

"Chytrý telefon" samozřejmě mám kvůli práci, protože potřebuju na internet. Aplikace využívám, např. RegioJet, jízdenky na MHD, dokonce i eDoklady vedu. Ale aplikace z obchodních řetězců jdou mimo mě. Nechodím denně do stejného krámu, nechci si zas*rat mobil nesmysly a oznámeními. V obchodech až na výjimky platím hotově. A když vidím, jak ty lidi s těma aplikacema neumí a zdržují ostatní, tak bych je zabil. Já s nima umím, nepoužívám je. Přijdu, vyházím nákup na pás, vytáhnu love, naházím nákup do tašky, vrazím bábě love, vezmu si zpátky, účtenku a za pár vteřin táhnu od pokladny do pr*ele. 😄

7
Před 1 rokem
Daniel Kalenda

Jenom bl..používají papírové peníze...To jako při kazde výplatě jdete do banky vybrat?

2
Před 1 rokem

každá aplikace tě šmíruje a za rok o tobě ví víc než ty sám , každého věc , já to neřeším

družstvu ESO jako jedné z mála českých sítí přeji hodně zdaru.

3
Před 1 rokem

nechci žádnou aplikaci, chci si jen nakoupit a jít.

Jděte s nimi do pr....

23
Před 1 rokem

Delaji tim z lidi akorat voly.

Jelikoz jame narod nakupovacu ve slevach, tak tu jejich hru bohuzel hrajeme.

7
Před 1 rokem

Ať si ty jejich aplikace strčí někam!

20
Před 1 rokem

Budeme chodit kupovat na tržiště,pak uvidíme co bude dále že!

1
Před 1 rokem

supr, ale nemám mobil :D

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt