Další zákaz? Co jiného taky od této vysoce demokratické instituce čekat. 🤮
Jak nám to pěkně tou salámovou metodou pokračuje, kouření, alkohol, uzená jídla, tučná jídla, maso... Jak to bude vypadat za pár let? Budeme číst a říkat jen to co je povoleno, jíst jen co je "zdravé," topit každý sudý den, jezdit autem každý lichý den a radostně, bez keců, přijímat každé, další "moudré" rozhodnutí našich pánů.... volby nebudou potřeba..
Byl jsem pro vstup do EU. Čekal jsem určitý přínos do žití v těchto zemích, společné řešení skutečných problémů a potíží. Skutečnost je opakem. Problémy a potíže se vymýšlejí. Každý úředník EÚ chce být asi důležitý, a tak vymýšlejí blbosti. Začalo to oplatkama rumem syrečkama atd. a dnes to nabírá na otáčkách a předhánění se v přihlouplých nápadech. Nevím kdo tohle zastaví. Proč nejdou o nutnosti zlepšování ŽP školit do zámoří, kde se takovým opatřením jen smějí. Kolik % plochy zeměkoule zabárá EU, kde se tvrdě opatření nařizují? Na kolika % si jedou postaru? Tam by se měli vydat a přesvědčovat o nutnosti něco změnit. Nemají k tomu odvahu? Nebo se bojí , že by je hnali úprkem domů? Je si lepší sedět v teplíčku za krásný plat v Bruselu a výmýšlet na již zkrocené evropské ovečky další důležitá přihlouplá opatření.
EU byla založena, aby se zlepšil pohyb lidí po území EU, aby se zlepšili podmínky pro mezinárodní obchody a lidi mohly pracovat bez problému na území EU...to co za ty roky stihli vytvořit...nic jiného nedělají jen zakazují a přikazují co lidi smí, jak mají žít , co můžou jíst, jak můžou bydlet....nějak se ůplně vytratila svoboda..vše je založené jen na lobingu a tím pádem větší tok peněz do určité peněženky..hnus!
Nejlepší bude když EU Zruší Sama Sebe a to co nejrychleji .Tak to nechápu proč si jejich Debilní nařízení nechají lidé líbit, tak to my hlava nebere ! Včetně nesmyslných greendýýýýlůůůů ! Je to jen tahání peněz z kapes lidí.EU je vážně humus!
Měli by zakázat i pečení chleba, taky med je možná nakažený dutými hlavami z EU.
Pro bůh, už ten spolek někde zavřete nebo rozpustit ať již více neškodí.
Díky těmto jelitům, budeme opravdu za chvíli se pást na pastvinách, pokud nějaká ještě budou.
A zalezi na tom zda bude zdravi geneticky material. Vzdyt se to tu zacina hemzit homousema a lesbama. Tak jstejne zajden na tom ze nebudoz deti,ale jen privandrovalci. To co eu komise a ti jejich poskoci vymysli,hruza . Zrusit a zakazat komisi.pada z ni jen sama hloupost.
Homo a lesby tu byli dávno, jen jste asi nevěděl, že už ve starověku byli. Útočit na ně je nesmysl. Přece z heterosexuálů vznikly. Jinak si myslím, že spíš tabák a tabákové výrobky by měli zakázat, to je větší zlo.
Jsou jiné hnusárny -třeba éčka.na ta by se měli ti rozumbradové soustředit.Mletý hmyz,a třeba toxická sladidla.To zas chce být někdo papežštější než papež.Měnit takto evropskou kuchyni,by mohl opravdový hlupák.Další pokus jako s křivými mrkvemi a okurkami.Bože,jací blbci sedí v Bruselu.
Konečně budeme jíst jen Amarouny z LIDLU. Sám si ho vyberu, sám si ho namarkuju, zaplatím s marží 200-300 %, pak po sobě ještě vytřu zašlapanou podlahu a vyleštím sklo na vytrínách.
Jak krásně se to podniká v Čechách Německým firmám pod soudruhy Fialou, Stanjurou atd. atd.
Lidi, pro toto se zvonilo klíči na náměstích ....?
To je ta svoboda a demokracie, to po čem všichni toužili :-)
podniká se dobře firmám soudruha Babiše. Toho jste zřejmě neúmyslně opomněl
Tisíce let to nikomu nevadilo....EU,nebo spíš Ti mentálové co tam sedí,neumí nic jinýho než zakazovat,přikazovat,trestat,pokutovat...Začíná mi to ,spíš než společenství zemí ,připomínat diktát,povíšenost,aroganci,nerovnost jako za komoušů a hlavně se ukazuje nekompetentnost,nezkušenost,demence a kretenismus většiny europijavic sedících v Bruselu...
Ha.ha..udíme v rodině už mnoho let...to si ty turci v EU myslí že mě budou omezovat? Noo..napadá mě jediné..nikdy jsem nebyl stoupenec SPD...ale zvažuji že na nich něco je...to vystoupení z EU je prostě nezbytné..
Přečtěte si článek celý. EU vaše uzení nezajímá. Alespoň zatím.
To jsou na jedné straně příkazy toho, co musíme, na druhé straně zákazy, co nesmíme...
Nebylo by jednodušší, poskytnout nám seznam těch cca deseti věcí, které nám nezakážou, nebo nepřikážou?
A není to stále moc deset věcí co nezakážou?