Tak já mám ty šuplíky třeba obáceně, nelze paušalizovat.
A pak bych ještě, autore, chtěla poznat domácnost, kde je v lednici vše tak uspořádané jako na obrázku. Kde jsou další jako máslo, tuky, jogurty, načatá marmeláda, zavařené okurky nebo hrnec s uvařeným jídlem z předchozího dne? Takže nereálná hýhovina!!!
každá lednička je jiná.Je potřeba vyzkoušet,kde co nejvíc vyhovuje a jaké potraviny rodina preferuje.tyto články jsou jen plácnutí do vody.Kolik jen vyšlp článků,kam uložit vejce.Podle zkučenosti - do ledničky vůbec nepatří.Nesnáší výkyvy teploty.
Co to je zase za imbecilní článek !?! A za to bere ichtyl peníze ??? Do fabriky s ním. Já si budu skladovat potraviny v lednici,jak jsem zvyklý a nééé,aby mi jěště někdo do toho kecal !!! Už tak nám do života kecá pohlupavá EU a darmojedi z vlády,jí ty kraviny hltají !!!
Tak proč je na té zásuvce napsáno " vegetables and fruit"?
Nejlepší na článku je, anglicky se tomu říká, ....... dotaz a kolem Znojma se tomu říká jak. Zlatá azbuka, s to nás nikdo mimo školu neopravoval.
Zkuste nechat rajčata dva dny v kuchyni v paneláku...
Koupená rajčata tam vydrží 14 dnů, aniž by se jim něco stalo, vždyť je to jen šlechtěná hmota.
Nějak jsem nepobrala tu Vaši angličtinu.Proč, když to jde říct česky. 😠
Ano, správně, jsme v ČR a tady není důvod psát nebo mluvit anglicky!!!! Máme krásný, nádherný jazyk a nevidím důvod proč ho kazit anglickými slovy!
Mám v lednici dva boxy a ani jeden jak píšete .Takže článek o ničem
Jak může někdo dávat zeleninu do lednice
100x recyklovaný blábol.Dneska může psát články kdejaký moula který ani neví o čem píše.
Vidím tam rajčata ta do ledničky nepatří
Dnešní rajčata ze supermarketu? Ta vydrží všechno. Rozbijete s nimi okno, nevadnou, zplesnivějí až za dlouho, prostě šlechtěná aby přežila i hrubší zacházení při přepravě. Má to jen jeden háček, že vůbec nechutnají jako rajčata - v podstatě vůbec žádnou chuť nemají.