1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ono by to spíše chtělo změnit recepturu. Už dávno kofolu nepiju. Zjistil jsem, že podle chuti na patře a v krku mi vyhovují kolové nápoje na bázi cukru. Nemám rád ty slazené glukózo-fruktózovým syrupem nebo umělými sladidly. Proto u mě skončila Kofola a Coca Cola (ta zahraniční je slazená cukrem, u nás ne). Piju jen Pepsi, Royal Crown Colu a nejčastěji tu privátní značku z Lidlu, kde 2l láhev stojí pořád nějakých 18,-. A když se ještě vylepší troškou bourbonu nebo třtinového rumu, je to ideální...

13
Před 1 rokem
Zdeněk Šmída

Klasická Pepsi Cola u nás už od loňska (přesně vloni touto dobou jsem na to přišel!) obsahuje taky umělá sladidla acesulfan K a sukralosu. Takže zůstává jen ta Royal Cola a pak nějací menší výrobci a Lidl.

7
Před 1 rokem

Už dávno to nekupuji. To, co se tak dneska jmenuje, nemá s Kofolou nic společného. To může mít logo jaké chce, když je to patok.

24
Před 1 rokem

Už to píšu po několikátý. Je opravdu tak těžký přidat k článku, kterej se zabejvá změnou loga nějakýho produktu OBRÁZEK toho loga? Co je v tomto případě pro člověka nejjednodušší způsob, jak si porovnat starý a nový logo?

Uděláme z toho kvízovou otázku.

Jakým způsobem se podle vás nejlépe porovnávají dvě loga a dva rozdílné fonty?

A) Pohledem. Vezmu staré a nové logo, dám je vedle sebe, a pohledem je porovnám.

B) Popisem. "Zvětšený lístek lékořice obklopený tvarem srdce, adekvátní modernizace s jiným fontem".

Prosím hlasujte... TEĎ!

10
Před 1 rokem
Jan Drozd

tak zkuste porovnat oba obrázky s nápisem kofola v článku! věřím že najdete 5 rozdílů! a pro méně schopné třeba poslední píííísmeno 🙄

1
Před 11 měsíci

Jiná je v tom,že 1 L místo 10 kč ,stojí 20 kč.

Před 1 rokem

měnit může , ale prodeje to nezmění .. od doby kdy začala měnit složení ji už nikdo nekupuje.

18
Před 1 rokem
Josef Skřivanec

Máte pravdu. Mal som rád kofolu, ale táto nová mi chuťou pripomína skôr Citrokolu ktorá bola za sociku tiež v predaji.

10
Před 1 rokem

Kdy už firmy pochopí, že každá změna zavedeného loga je k horšímu a zákazník to rozhodně neocení. Zřejmě jen chtějí zakrýt, že se jedná vlastně o jiný výrobek. Kofola není výjimkou.

16
Před 1 rokem
Vladimír Šimek

Tak tak... Měli by odstranit z loga hlavně "original", protože original receptura obsahuje cukr a dnes už v ani jedné lahvi(druhu) nenajdete původní množství cukru a hlavně obsahuje náhradní sladidla, které naše babičky určitě nepoužívali... Takže z originálu tam není vlastně nic, protože cukr dodával i chuť. Kdo chce bez cukru má volbu, nechápu proč i z originálu vzali 30% cukru a ještě dělají na to extra kampaň 🙈

5
Před 1 rokem

Tak pokud se změní logo, tak to není tak zlé, jako když se změní chuť. Kofola je můj favorit právě pro její chuť. Ty experimenty s různými příchutěmi časem vždy odcházely do pozadí (to nemyslím doslova, jak je to napsané), tedy do útlumu. Kdo začal brutálně vylevňovat a změnil kvůli tomu suroviny a tím pádem i chuť, tak na to ve finále vždy dojel. Jsem rád, že toto se o Kofole říci nedá. Hezký den všem přeji.

3
Před 1 rokem

De fakto stejné,pořád stejné!Jen je škoda že se Firma Kofola nepokusila vrátit staronové logo,možná by to bylo i lepší a možná i levnější!Něco podobného udělala značka Škoda auto,která své logo zjednodušila a odebrala všechny barvy a prvky ve starém logu.Bohužel tam to moc nevyšlo!Bohužel..Ale u Kofoly by to bylo spíše v kladu této České značky!Protože staré logo-bylo černobílé a bez barev a každý věděl že to je Kofola!!

5
Před 1 rokem

a přitom taková blbost, že....

9
Před 1 rokem

Místo novým logem by se měli spíš zabývat tím, proč dnešní kofola není tak dobrá, jako ta v 0,33l skleněných lahvích před lety :-(

24
Před 1 rokem
Luděk Solař

Protože cokoliv z Pet, plechu, skla nebo čepu bude a má vždycky jinou chuť. To je jak čekat, že vám Plzeň z plechu a čepovaná Plzeň bude chutnat stejně.

1
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt