Taková snůžka lží se nevidí
Titulek je zavádějící a v obsahu jsou vyloženě lži.
Například to pomazankove máslo nikdo nikdy nezakazal
Pouze se nařidilo nazývat věci pravým jménem.
Máslo je z mléka a pokud výrobek neobsahuje máslo ale margarín, tak se nemůže jmenovat máslo
Protože zákazník očekává máslo a né margarín
Takže další euroskepticky článek
Bylo by na čase zvážit zda je ještě rozumné bezmezně poslouchat někoho kdo od pasu vymýšlí nesmysly. Jako Evropa to sama stejně nevytrhne a zbytek světa se bude smát jak jsme sami sebe zlikvidovali. Vystupeme z EU zůstaneme v schengenskem prostoru a buďme státem amostatně rozhodujícím o tom co se má jak jmenovat co budeme prodávat a nařizovat. Marmeláda tu byla dříve než celá EU a papírová brčka jsou balená v igelitu no dává to smysl ???
A kdy zakáže neúměrné obaly na léky, např. blistr dllouhý 12 cm a v něm 10 patáků ve dvou řadách o průměru 4 mm. Krabice k tomu jak hrom. Tam spotřeba papíru a hliníku nevadí?
Bohužel po operaci chlopní jsem nucena brát několik léků a do lékárny chodím pomalu s baťohem. A léky jsou vyrobeny v EU. Tak nevím, co si o té tzv. ekologii myslet 🤔
Jsme součástí EU. Takže EU nám nic nezákázala, ale i my jsme rozhodli o zákazu. Máme totiž dluh k budoucím generacím a planetu bychom jim měli předat v lepším stavu než v jakém jsme ji převzali my od našich předků. Argument, že jinde ve světě na to kašlou neberu, každý musí začít u sebe. Kdo z Vás používá doma brčka? Nikdo. Všichni je používáte jen ve fast foodech, a jíte za jízdy v autech a jediný důvod brčka je, abyste se v autech nepocintali. Jezte zdravě a nebudete potřebovat brčka a ještě tím zachráníte sebe i planetu.
A myslíte, že je ekologičtější spotřebovat deset papírových tašek místo jedné igelitové, kterou nosím opakovaně s sebou a která se hned nezničí? Hlavně je to větší kšeft, že?
Chtělo by to zrušit jejich pravomoci, na co máme státy - Samostatnost je v háji. A to se mě ptají v dotazníku zda jsem hrdý vlastenec - na co když už nám do všeho nesmyslně zasahují úředníci z EU, kteří již mají svůj vysněný svět a co nařídí se podle toho ani neřídí.
Všechna ta nařízení mi připomínají scénu z jednoho filmu. Doktor Kokta rozhodl, že není zdravá sůl, cukr... a dokonce ani sex. Tak to všechno zakázal. Nemáte pocit, že se pomalu k tomu blížíme. Kdo film viděl pochopí. :)
EK a někteří EU poslanci jsou banda tupých hlav. Měli bychom vystpupit z EU. Byly jsme svrchovaný stát a neuznávám direktivu zabedněné EU....
Jen ukázka kretenismu lidí kteří v EU pracují, rozumně uvažující člověk tohle nebude řešit.
S pomazánkovým máslem souhlasím.To není žádné máslo,jen drzost výrobce dělat ze zákazníka úplnou ovci.
No přece Tuzemský rum!
Objevila jsem doma v baru poloplnou láhev s tímto zakázaným názvem a přechovávám ji jako poklad. Plastového nádobí jsem si udělala pořádnou zásobu, takových, jako já, asi nebude málo.