Ať si Balíkovnu strčí někam. Již je dost jiných doručovatelů.
Balíkovna má tu výhodu, že víte, že si pro balík půjdete vystát frontu už od začátku. Mám zkušenosti se službou Balík do ruky a ten mi nikdy nepřišel domů, ale musel jsem si pro něj na poštu stejně - po tom co mi nechal ,,někdo,, (píšu někdo, protože nevím kdo - nikdo nezvonil, nevolal) lístek ve schránce v tom lepším případě nebo po zprávě z SMS.
Mně se stalo před cca 10 lety, jsem bydlela v paneláku v nejnižším patře. Vždy zvonila pošťačka na náš zvonek,. protože věděla, že pracuji z domu. Já jí otevírala, ať může obejít partaje. Do okamžiku, než přišel den, kdy zazvonila jako vždy, já šla za hodinu do obchodu a ve schránce lístek, ať si vyzvednu poštovní zásilku na poště, protože jsem nebyla zastižena doma. Od té doby poštu téměř nevyužívám.
Je zvláštní, že pošta nejdříve propustí zaměstnance, uzavře provozovny a pak za za 5milionu nakoupí oblečení.Pak ještě vše zdraží.Kdo vlastně provozuje Českou poštu? Česká pošta, už asi není Česká, že ne?
Česká pošta je jako co? Ruší pobočky, omezuje pracovní dobu, kupuje koloběžky a auta? Mají zásilkovnu? Kašlu na ně. Zdražuje a to stále a za co, dovezené letáky, které rozmoknou mezi dveřmi před domem? Nezlepšuje služby - zdražuje.
U nás chodí pošta jednou za tři dny, když se to sečte, tak jsem ráda, že důležité písemnosti přijdou do 10ti dnů a nedej bože, aby v týdnu je nějaký svátek, to se ještě prodlouží 🤦♀️😷😤Super služby pro obyvatelstvo. Hlavně že propustili doručovatelky a ti, co sedí za stolem, berou super plat. Je to hrozné, co to teď děje. Je hnus Velebnosti. 🤯
Zajímavá logika:
Jen za rok 2023 pošta odbavila 56,4 milionu balíků. V roce 2022 to bylo o 200 tisíc méně. Proto se od dubna musí zákazníci připravit na to, že si ...
Takže čím více odbaví zásilek, tím více si uživatelé této "služby" zaplatí!
Česká pošta pro naši rodinu mrtvý muž, už hezkých pár let..
Bohužel, některé zajímavé menší e-shopy jinou dopravu nenabízejí. Snažím se sice hledat jiného dodavatele, ale vždy to nevyjde.
Uplne jednoduche reseni, vykaslat se na celou Balikovnu, levnejsich a kvalitnich sluzeb je prece dost.
Pošta ČEZ zubaři a Bureš to je konec
Co sem taháš Babiše Nutelo bláznivej tobě se o něm musí i zdát!A to je dobře protože Vy Nutely musítejít od válu jinak nás to vaše vládnutí úplně zničí!
ČP drží jen kvůli teplým místům papalášů,jinde by si nevrzli.