1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Ať si Balíkovnu strčí někam. Již je dost jiných doručovatelů.

Před 1 rokem

Balíkovna má tu výhodu, že víte, že si pro balík půjdete vystát frontu už od začátku. Mám zkušenosti se službou Balík do ruky a ten mi nikdy nepřišel domů, ale musel jsem si pro něj na poštu stejně - po tom co mi nechal ,,někdo,, (píšu někdo, protože nevím kdo - nikdo nezvonil, nevolal) lístek ve schránce v tom lepším případě nebo po zprávě z SMS.

12
Před 1 rokem
Lukas Kamarytan

Mně se stalo před cca 10 lety, jsem bydlela v paneláku v nejnižším patře. Vždy zvonila pošťačka na náš zvonek,. protože věděla, že pracuji z domu. Já jí otevírala, ať může obejít partaje. Do okamžiku, než přišel den, kdy zazvonila jako vždy, já šla za hodinu do obchodu a ve schránce lístek, ať si vyzvednu poštovní zásilku na poště, protože jsem nebyla zastižena doma. Od té doby poštu téměř nevyužívám.

1
Před 11 měsíci

Je zvláštní, že pošta nejdříve propustí zaměstnance, uzavře provozovny a pak za za 5milionu nakoupí oblečení.Pak ještě vše zdraží.Kdo vlastně provozuje Českou poštu? Česká pošta, už asi není Česká, že ne?

Před 1 rokem

Česká pošta je jako co? Ruší pobočky, omezuje pracovní dobu, kupuje koloběžky a auta? Mají zásilkovnu? Kašlu na ně. Zdražuje a to stále a za co, dovezené letáky, které rozmoknou mezi dveřmi před domem? Nezlepšuje služby - zdražuje.

15
Před 11 měsíci

U nás chodí pošta jednou za tři dny, když se to sečte, tak jsem ráda, že důležité písemnosti přijdou do 10ti dnů a nedej bože, aby v týdnu je nějaký svátek, to se ještě prodlouží 🤦‍♀️😷😤Super služby pro obyvatelstvo. Hlavně že propustili doručovatelky a ti, co sedí za stolem, berou super plat. Je to hrozné, co to teď děje. Je hnus Velebnosti. 🤯

Před 1 rokem

Zajímavá logika:

Jen za rok 2023 pošta odbavila 56,4 milionu balíků. V roce 2022 to bylo o 200 tisíc méně. Proto se od dubna musí zákazníci připravit na to, že si ...

Takže čím více odbaví zásilek, tím více si uživatelé této "služby" zaplatí!

1
Před 1 rokem

Česká pošta pro naši rodinu mrtvý muž, už hezkých pár let..

11
Před 11 měsíci
Luděk Ludvík

Bohužel, některé zajímavé menší e-shopy jinou dopravu nenabízejí. Snažím se sice hledat jiného dodavatele, ale vždy to nevyjde.

Před 1 rokem

Uplne jednoduche reseni, vykaslat se na celou Balikovnu, levnejsich a kvalitnich sluzeb je prece dost.

12
Před 1 rokem

Pošta ČEZ zubaři a Bureš to je konec

7
Před 1 rokem
Karel Hošák

Co sem taháš Babiše Nutelo bláznivej tobě se o něm musí i zdát!A to je dobře protože Vy Nutely musítejít od válu jinak nás to vaše vládnutí úplně zničí!

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

ČP drží jen kvůli teplým místům papalášů,jinde by si nevrzli.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt