Paní Hanelová, když nevíte co je podle vás UHO, tak radši o vaření nic nepište. Máte ho i doma, když vaříte doma, vaše ,, zdravá jídla ". Není k tomu co říct. Stavit se zamyslet.
Čím to je , že poslední dobou dost mladejch novinářů si votírá zobák o retro . Co bylo a jak to bylo tenkrát špatné. Přitom tu dobu nezažili . Už mi to začína vadit.My to zažili , my to můžeme soudit. Nikdo jinej.( ne nějakej smrkáč, co s ním ještě tenkrát táta očurával patníky. ) Asi tak , teď mi to můžete smazat, jak už mockrát .
UHO jako základ v omáčkách jede dál ,akorát má širší variabilitu příchutí ,ze které uděláte přesně tu omáčku ,kterou potřebujete.
S postupujícími roky jsem začala jíst koprovku, sem tam si s chutí dám buchtičky se šodó, dodnes nedávám rajskou a vnitřnosti v žádné podobě...
Dobře udělaná rajská nebo pličky jsou dobrota, ale musí to vařit zkušený kuchař…
To je pravda, že nenarazí, protože dnes už ani UHO nejsou v jídelnách schopni vyrobit( z finančních důvodů). Autor je zakomplexovaný truhlík....