Nemít v ČR firmu ONO, tak bychom dopadli s násobně předraženými pohonnými hmotami, stejně jako u oligopolu nenažraných německých potravinových řetězců, a stejně jako u předražených energií. A to by už naše hospodářství úplně dodělalo, protože dražší pohonné hmoty by opět úplně vše zdražily.
Majitelé ONO, děkujeme za vaši filozofii nízkých marží. Jste zřejmě poslední záchranou českých občanů a českého hospodářství.
Souhlas. U ONO jsem tankoval hned po otevření jediné a první pumpy v Plzni. Od té doby pokud mohu, tahnkuji jedině ONO. Benzín i naftu s přísadou. Kvalita OK, cena OK, jen někde je to s technikou kolem stojanů drobet blééé....kapající, nevypínající pistole,....v Jihlavě nyní vše přestavěli, a je to jako z pohádky.
Jen tak dál!
Jen do na zimu odstavených aut dávám VERVU.
Nikdy jsem nezaznamenal žádný rozdíl ve spotřebě či výkonu po tankování u našich levnějších (zejména ONO) a dražších pump. Zato jsem zaznamenal rozdíly, když tankuji kdekoliv u nás a kdekoliv v Německu či Rakousku.
...a krom ceny je další výhodou to, že nikde jinde nekoupíte palivo čerstvější, což je v době všech těch přimíchaných ekosvinstvech dost podstatný faktor.
Takže tam vozí palivo každý den a jinam třeba jednou za týden. Opravdu vám vadí o týden starší palivo a připadá vám horší?
Jezdím na Tank ONO již několik let, snad přes deset a nikdy jsem neměl problém s naftou, vedle je OMW a tam dostala pumpa pokutu za nekvalitu a to jsou kousek od sebe.-.
Nenažranost pumpařských oligarchů je bezmezná , ONO jim všem leží v žaludcích..
kvalita je stejná jak u jiných ..berou se stejné rafinerky ...potvrzeno od rozvozu !!Jinak se jedná o konkurenční pomluvy ...Nerozumím jak to běží ..Když byl dolar za 37 Kč tak byla nafta za 20Kč.. dnes je dolar za 24 a nafta za 35 Kč ..Zlodějina v přímém přenosu a žvasty o energiích si nechejte pro mateřské školy ..když vyrábíme KW 0.5Kč ...
odborníku, tak vyráběj elektřinu ve velkém, když to zvládneš tak levně
Od vzniku ONO tankuji jenom tam a nikdy jsem neměl žádný problem. Úspora za ta léta je obrovská!
U nás ve městě mají Shell i ORLEN dražší naftu o 3kc na litru... sníží cenu jeden, sníží hned druhý a naopak..už z principu jedu za město a tankuji jen u ono a s autem žádný problém...
60%z ceny si vezme stát 🥴tak to bychom měli mít nejlepší infrastrukturu na světě že? Místo toho jsme na úrovni Senegalu🥶
Za mě čerpačka ONO nemá chybu.Ceny a obsluha super,škoda,že nemájí pobočky třeba v Opavě,Olomouci nebo Bruntále.
Tankuji na ONO přes 20 let a vždycky v pohodě.
Paliva ONO jsou prodávána tak jak je vyrobí rafinerie, takže bez jakýchkoliv aditiv. Pro někoho výhoda, a pro někoho naopak. Proto tam nikdy natankuji.
To je lež, nabízí o 50hal dražší diesel+ což není nic jiného než nafta se stejnými aditivy jako Vevra diesel na Orlenu, pouze cenově úplně jinde.