1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Ta otázka není tak jednoduchá. Bylo by potřeba brát v potaz přesně typ motoru, stav motoru, způsob jízdy. Některým lidem prémiové palivo nepřinese nic, jiným pomůže se stavem motoru. Ale výhoda typu "vyšší výkon, nižší spotřeba" bývá minimální a neodpovídá vyšší ceně.

16
Před 11 měsíci
Petr Slavík

Přesně. Souhlas .

4
Před 3 měsíci

Vědecký test je jednoznačný,ale osobní zkušennost také.

Končící sezona 2019 , 2 závěsné lodní motory Yamaha,silný protiproud Dunaje,přípustě plynu pevně nastavené,tedy žádný plynový pedál, v nádrži palivo E10,které bylo potřeba na zimu vyjet.

Při minimálním množství paliva v nádrži jsme nalili benzín bez biosložek,oba lodní motory podle otáčkoměrů samovolně s pevně nastavenými plynovými přípustěmi zvýšily otáčky o 200 a rychlost plavby v silném protiproudu vzrostla o 1km/hod.

Před 11 měsíci

Takto by se ale cena a kvalita měřit neměla. To je jako dvojí potraviny, toto dělají jen zloději ☝️ zkuste to brát ze strany spotřebitele ...... Oslovíte mne s prosbou rekonstrukce koupelny, já vám dám na výběr - chcete levněji a nekvalitně a nebo kvalitně ale dáte mi o 30% více peněz ?

5
Před 11 měsíci

No mě s novým rokem a skvělým novým E10 benzínem vystřelila spotřeba o litr na sto kilometrů, takže jsem byl donucený přejít na prémiový benzím. A to mám auto co splňuje Euro 4, kde by s E10 benzínem neměl být problém...

5
Před 11 měsíci
Josef Raba

Správně, tam kde jsem v kopcích jel v pohodě na pětku, s novým palivem řadím na čtyři. A ještě dost smrdím, když vyjíždím z garáže, než se motor prohřeje.

4
Před 9 měsíci

Hlavně nesmítre dopadnout jako já. 100vka u červené stanice a týden v servisu s vodou v palivu. Potom si připlať za kvalitu...

1
Před 11 měsíci

Nevím, dávám jen premiovou, s2 fl combi 103kw ,s autem nemam sezení problémy, vždy sem dával jen to lepší a motory bez jediného problému. Také pravidelný servis, kontrola autorizovaný servis.

6
Před 11 měsíci

Chlapi zeptam se jak amater.Ma smysl do Focusu 2 , 1,6 benzin 2009 cpat 100 oktan??neni sussi nez 95???abych to nejak postuone nenicil..diky

1
Před 11 měsíci
Jirka Korinek

Koukal jsem na testy benzínu a natural 95 má 97 oktanů je to od Vervy tak si myslím že v tom není takový rozdíl.

2
Před 11 měsíci

Je to blud. Na netu je na tohle téma zajímavé srovnávací video. Je české a v českých laboratořích. Plně důvěryhodné. Doporučuji se podívat.

3
Před 11 měsíci
Vybiral Marek

Máte odkaz?

Zobrazit další 3 reakce
Před 11 měsíci

Já už nepřemýšlím jaké palivo mám dát do své Škody 105 S 1979 já prý musím a to VERVU 100🚕👍👀

6
Před 11 měsíci
Miroslav Petr

Nebo kerosin. A poletí.

5
Před 11 měsíci

Před pár lety jsem si koupil 5L kanystr VIF a přidávám si aditivum sám 😀

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt