1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

No já tomu nerozumím, sama jsem přestala kouřit před 33 lety, ale pokud vím, tak i u nás funguje tabákový průmysl a nejsem si jistá, zda se dokáže "rekvalifikovat" na něco jiného. Jako pokladní v supermarketu vidím, že pořád drtivě převažuje nákup klasických cigaret oproti elektronickým alternativám, byť jejich prodej je nižší. Spíš nám stoupl prodej samotného tabáku; lidé se vrací k "samo-doma-uděláno" a balí si cigarety po svém. Nemluvě o tom, že i z prodeje cigaret měl stát vysoké příjmy; pokud o ně přijde, čím je nahradí? A kdy začne stát bojovat proti alkoholu? Zatím jenom "zvýhodnil" tiché víno. Přitom mně osobně stále víc vadí opilý nekuřák než střízlivý kuřák. A to ani nemluvím o tom, že náš malý stát patří k největším konzumentům čistého alkoholu v přepočtu na jednoho obyvatele. Já sama jsem téměř abstinentka díky tomu, že denně používám automobil. Tudíž někdo se musí obětovat a "chlastat" i za mě. Pokud ho znáte, vyjádřete mu prosím mým jménem upřímnou soustrast za tu oběť... Přeji hezký den všem.

8
Před 11 měsíci

Nevím, jestli to těm našim ekonomickým exotům ve vládě někdy dojde, že když budou dávat pořád větší daně na cigarety, tak vyberou adekvátně méně a méně peněz. Už by na to ti diletanti mohli přijít. Ty jejich kecy, že jim jde o zdraví lidí jim už dávno nikdo nežere....

16
Před 11 měsíci

Tak já osobně neznám jediného člověka, který přestal kouřit kvůli ceně 🤷. Buď jsme přešli na balení tabáku nebo začali nakupovat pokoutně. Ti, co přestali, měli jiné - závažnější důvody. Ale chápu, že takto napsaný článek vypadá hezky a motivačně.

7
Před 11 měsíci

Hah Čech přestává kouřit. Spíš kupuje pašované podpultovky a jezdí do zahraničí. 🤣🤣🤣 samé klíny se snažíte valit lidem do hlavy.

37
Před 11 měsíci

Kouřit jsem začal už v 16 a donutilo mě přestat až zvyšování cen, když jsem si spočítal, kolik toho prohulím za rok. Nejlepší odvykačka, když zjistíte, kolik vám tahá z peněženky peněz tahle závislost.

5
Před 11 měsíci
Radim Hudec

nekourim 30 let kdyz jse mi narodil syn

2
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

Přestávají kouřit české a přechází na polské.

24
Před 11 měsíci

Cigarety jsou vytlačovány ano cenou a proto hurá do PL😁😁😁👍👍👍A dejte ji klidně na těch 500Kč a neprodá se ani krabička!!!

14
Před 11 měsíci

Cigarety jezdí kupovat do Polska , protože tam jsou levnější tady 147 a v Polsku 96 , takže Češi nepřestává kouřit!

4
Před 11 měsíci

Nekouřím 18 let. A to jsem dával balík denně. Bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí mého života...

5
Před 11 měsíci

Zavedl bych jednotnou cenu 500 korun za krabičku na všechny značky a bylo by vymalováno.

Před 11 měsíci
Lukas Kamarytan

To budou fronty u Polských hranic

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt