Mě tyhle víčka fakt nevadí. Je to celkem praktické, když něco nalejváte v místě, kde moc není prostor pro odkládání, nebo když jste někde kde běhá mraky dětí co hned všechno zašantročí. Ani se nestane, že vám víčko upadne do písku když děláte milion věcí najednou... A negativa moc teda nevidím...
EU si nedokáže bránit hranice, pouští sem odpad světa ale víčka člověk musí odskubnout. Dělám to, že mi překáží a hlavně z principu....to jsme to dopracovali...
Máte naprostou pravdu a jakou buzeraci vymyslí moudré bruselské hlavy příště?
Takovou kra.blbost, kterou znepříjemní život lidem i výrobcům rozhodne EK téměř hned, jednoduchá změna času jim trvá neskutečných 5 let. Banda darmožroutů.
Vždyť se na tu sebranku podívejte, jen samý blbosti , dobrou věc neschválí, no dutý hlavy.
Tedy potkat toho rozumbradu, co tohle vymyslel, tak mu do té brady ťuknu, aby se mu rozsvítilo. Při nalévání to neskutečně překáží, pít z toho nejde, zpátky zašroubovat je ekvilibristika... No a to zálohování PET, prostě bezpracný zisk pro filuty.
Teď mě napadá: neměli by si lidé sami určovat, co je pro ně dobré a co ne? To na to museli zřídit komisi?
A ten reterdovaný chudák co tohle vymyslel, to ho nenapadlo že to člověk utrhne/ustřihne? Dyť to víčko po vypití flašky zase dám na flašku.
Víčko vždy po prvním otevření odtrhnu, což není žádný problém a teprve pak začnu z PETky pít například minerálky, kofolu či obě coly. Opravdu to jinak dělat nebudu, takže si trhněte levou zadní 🙂.
To neni problem. Jenze tam vzdy neco z toho vicka zustane.
V praxi to velmi dobře ukazuje k čemu je nám EU, ono nestačí, že nám svým nekonečným lhaním ničí život současná vláda, k tomu nám ho EU ještě více znepříjemňuje... Marně pátrám v paměti po nějakém rozhodnutí, které lidem v poslední době prospělo...
A co teprve ta předchozí vláda. Babiš se úspěšně napakoval na úkor občanů a oni mu ještě tleskají. Jinak do EU odvádíme méně než čerpáme. Bez EU bychom byli na úrovni Albánie, ale hlupáci jako ty budou jen papouškovat rétoriku hnědo-rudé SPD.
Na kartonových krabicích mléka s plastovým uzávěrem je to řešené pěkně, víčko se dokonce při otevření "zacvakne" a nepřekáží v nalévání, zavřít to jde dobře, tam jsem si zvykl, teď mám první plastové láhve s mlékem s "neoddělitelnými" víčky, u těch to překáží, a špatně se to zavírá, tam to budu trhat.
Předpis EU o ničem. Oddělím to stejně.
Ne milý, pane lidé nesnáší když jdou ven do přírody a brodí se v plastovém odpadu jen proto že naši spoluobčané nedokáží ani použít odpadkový koš.
Kdyby se lidé v přírodě nechovaly jako prasata tak nemáme neoddělitelná víčka.
Jak budete řešit odpady například od Tribitu, Kofile, Tatranek, sáčků po bonbónech atd? Mohu přidat ještě staré pneumatiky. Také to nějak neoddělitelně propojíte? Ta víčka jsou opravdu nukleární hovadina.