Spousta lidí bere jako samozřejmost, že toxiny, pesticidy, karcinogeny...mají limitní mez, která když se nepřekročí je OK. Neblázněte lidi, odkud si myslíte, že se rakovina a spousta jiných nemocí bere?
Jed je jed, karcinogen je karcinogen. Je lhostejno v jakém množství, protože NIKDO není schopen uhlídat, kolik jste výrobku s tímto jedem snědli a hlavně NIKDO netuší, co udělá kombinace těchto jedů, pokud jsou obsaženy v různých výrobcích. A navíc mějte na paměti...to, že se o těchto nevyhovujících potravinách píše znamená pouze to, že někdo namátkovou kontrolou, odhalil nadlimitní množství. Existuje obrovské procento dalších výrobků, kde jsou jedy taky...jen se je daří držet v "normě".
👍
Jo kdyby se to týkalo potravin z Polska nebo Ukrajiny, tak je to v titulku. Že se jedná o Německo, tak to tam nedali. Přitom se nejvíce potravin do ČR dováží z Německa (10%). Ani naštvaní zemědělci proti tomu nechtěli protestovat.
Ten krém na opalování je opravdu nechutnej, ten zakázali správně. Namazal jsem si ho k snídani na chleba a měl jsem problémy až do večera!
Mám nesmělý dotaz. Od kdy je krém na opalování potravina? To jsem opravdu netušila.
Možná stačí jen pořádně číst, než budete mít blbé poznámky. Je tam napsáno:
Inspektoři nařídili stáhnout hned několik nevyhovujících potravin. A varují i před krémem na opalování... A VARUJÍ I PŘED... bože, proč někteří lidé mají potřebu neustále na něco upozorňovat a přitom mají v hlavě...
V našem státě se opravdu nedá nic zdravého koupit