Nejlepší kloubní výživa je pohyb, cvičení a tlačenka. 👍
Jo taky jsem to slyšela, tlačenku. Problém měl kamarád chvilku s váhou, ale teď je v pohodě.👍👍👍
Tak vím které neprošly, vím které prošly, ale nevím furt které pomáhají 😀
Žadne. Nepomuži ani neubliži....
TAK KDY UŽ JEDNOU ZA TOTO BUDE NĚKDO ZODPOVĚDNÝ? Co na ti třeba p. Válek? Lidi klamat a obírat o peníze to se daří, fůra produktů a všechny jen z nás vytáhnou peníze a efekt utek. Zlodějna i na našem zdraví. Ti na to musá přijít až inspekce? A jaký bude tedy postih z neprávem nabytých peněz???
Zodpovědný musí být nakupující. Prostě nekupovat.
Jeden lékař po operaci kolen na múj dotaz jakou výživu bych měl doplnit na léčbu mi řekl ,, jestli chcete vyhazovat peníze tak si to kupte,je to k ničemu,,.
Lékárny jsou plné předražených doplňků stravy. Neublíží, ale nepomůžou. Životně důležité léky mají stále výpadky. Byznys je byznys.
Co je to za pitomost napsat, že spotřebitel nemá slepě věřit údajům v příbalovém letáku? Od toho se snad ze společného platí inspekce, aby podvody odhalila a sankcionovala. Já tomu příbalu prostě věřit musím.
Máte pravdu. Na co by tam jinak leták a údaje o množství léčivých látek byl? Proto věřím, že v přípravku, který se NEtestoval a v lékárně není běžně k sehnání, tak že musím objednávat přes e-shop s dodávkou zdarma k vyzvednutí v lékárně léčivé látky jsou tak, jak je uvedeno na obalu. Je to přípravek hyalac- boost od Pharmasuisse. Když neužívám dojde ke zhoršení stavu.
Můj osobní názor je ten, že všechny doplňky stravy, energetické nápoje a syntetické vitamíny, jsou dobré jen pro ty, kteří věří v jejich účinek, je to v lepším případě neškodné a drahé placebo. Věř a víra tvá tě uzdraví. Chci li mít pocit, že dělám něco pro své klouby, tak si občas dopřeji kolagen ve formě vařených vepřových nožiček a trochu se pravidelně hýbu. Je zoufalé, čemu všemu je spotřebitel ochoten uvěřit právě na základě cílených reklam. Pravidelný pohyb a alespoň trochu vyvážená strava vám zajistí dlouhodobě dobrou kondici.
Proto jim tu pro koně , to se dava zavodnim konim za miliony takze to si na rozdil od lidi sidit nedovolí 😂 a jako bonus je to bez ruznych pridanych sajrajtu
Já beru Alavis bez doporučené pauzy a za mě taky cajk. Akorát si dávám dávku pro hříbě 😁.
Geloren Active užíváme opakovaně, jen s příchutí ostružiny. Vyrábí ho firma ZOOFIX, která se zabývá kloubní výživou pro zvířata, zejména koně a psy. Před pár lety to pro lidi nevyráběli, ale kamarádka nám doporučila zakoupit želé kostičky pro koně a dělit si je na 8 kousků. Fungovalo to, jen chuť nebyla pro lidi úplně ideální. Zájem se asi zvyšoval, tak výrobce přišel z výrobkem přímo po lidi. A povedlo se to.
Na osm? To je hodně málo, já je dělila na půlku.
A když napíšete že lepší potraviny byli za komunistů že teď jíme samé jedy tak jsem měsíc měl zákaz psát, taková je tady cenzura.
Jo za komunistů takové testy ošizenych výrobků vycházely v Rudém Právu každý týden, že? U vás se mi potvrzuje, proč si Rusi zvolili za presidenta Putina, starého KGBaka. Lidé v tom státě meli po tech 100 letech vymývání mozku tak zazrane to, že v Rusku je vše nejlepší a na Západě nejhorší, že se po pár letech necenzurovaných informací propadli do takové depky, že návrat do staré dobré totality s řízenými pozitivními informacemi byl pro ně jasná volba. I u nás je hromada senilů, pro které bylo tenkrát vše nejlepší ...
Bral jsem Kloubin o vysledcich inspekce vedel stacilo si davat dvojitou davku.Ze se to prodrazi?A kolik stoji nahradni klouby?Operace?Lecba?Ne vse hradi zdravotni, ktere si i tak platime.Artroskopie koleniho kloubu 80tisic, vytahl jsem to z Identity obcana kolik musela pojistovna zaplatit.Kdybych to mel platit sam, rozhodoval bych se a setril na kloubni vyzive?Navic mel Kloubin mnozstevni slevy.
Co jste měl s kolenem? Na mě nic neučinkuje, ani injekce přímo do kolena, už mi vyhrožují operací,a le nechce se mi do toho 🙁