1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Nejlepší kloubní výživa je pohyb, cvičení a tlačenka. 👍

13
Před 7 měsíci
Franta Nepil

Jo taky jsem to slyšela, tlačenku. Problém měl kamarád chvilku s váhou, ale teď je v pohodě.👍👍👍

2
Před 7 měsíci

Tak vím které neprošly, vím které prošly, ale nevím furt které pomáhají 😀

25
Před 7 měsíci
Tomáš Radon

Žadne. Nepomuži ani neubliži....

18
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 7 měsíci

TAK KDY UŽ JEDNOU ZA TOTO BUDE NĚKDO ZODPOVĚDNÝ? Co na ti třeba p. Válek? Lidi klamat a obírat o peníze to se daří, fůra produktů a všechny jen z nás vytáhnou peníze a efekt utek. Zlodějna i na našem zdraví. Ti na to musá přijít až inspekce? A jaký bude tedy postih z neprávem nabytých peněz???

34
Před 1 měsícem
Olga Moltašová

Zodpovědný musí být nakupující. Prostě nekupovat.

Před 7 měsíci

Jeden lékař po operaci kolen na múj dotaz jakou výživu bych měl doplnit na léčbu mi řekl ,, jestli chcete vyhazovat peníze tak si to kupte,je to k ničemu,,.

40
Před 7 měsíci
Kubát Láďa

Lékárny jsou plné předražených doplňků stravy. Neublíží, ale nepomůžou. Životně důležité léky mají stále výpadky. Byznys je byznys.

24
Před 7 měsíci

Co je to za pitomost napsat, že spotřebitel nemá slepě věřit údajům v příbalovém letáku? Od toho se snad ze společného platí inspekce, aby podvody odhalila a sankcionovala. Já tomu příbalu prostě věřit musím.

49
Před 7 měsíci
Zdenek Ebner

Máte pravdu. Na co by tam jinak leták a údaje o množství léčivých látek byl? Proto věřím, že v přípravku, který se NEtestoval a v lékárně není běžně k sehnání, tak že musím objednávat přes e-shop s dodávkou zdarma k vyzvednutí v lékárně léčivé látky jsou tak, jak je uvedeno na obalu. Je to přípravek hyalac- boost od Pharmasuisse. Když neužívám dojde ke zhoršení stavu.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Můj osobní názor je ten, že všechny doplňky stravy, energetické nápoje a syntetické vitamíny, jsou dobré jen pro ty, kteří věří v jejich účinek, je to v lepším případě neškodné a drahé placebo. Věř a víra tvá tě uzdraví. Chci li mít pocit, že dělám něco pro své klouby, tak si občas dopřeji kolagen ve formě vařených vepřových nožiček a trochu se pravidelně hýbu. Je zoufalé, čemu všemu je spotřebitel ochoten uvěřit právě na základě cílených reklam. Pravidelný pohyb a alespoň trochu vyvážená strava vám zajistí dlouhodobě dobrou kondici.

15
Před 7 měsíciUpraveno

Proto jim tu pro koně , to se dava zavodnim konim za miliony takze to si na rozdil od lidi sidit nedovolí 😂 a jako bonus je to bez ruznych pridanych sajrajtu

39
Před 7 měsíci
Petr Korosak

Já beru Alavis bez doporučené pauzy a za mě taky cajk. Akorát si dávám dávku pro hříbě 😁.

22
Před 7 měsíci

Geloren Active užíváme opakovaně, jen s příchutí ostružiny. Vyrábí ho firma ZOOFIX, která se zabývá kloubní výživou pro zvířata, zejména koně a psy. Před pár lety to pro lidi nevyráběli, ale kamarádka nám doporučila zakoupit želé kostičky pro koně a dělit si je na 8 kousků. Fungovalo to, jen chuť nebyla pro lidi úplně ideální. Zájem se asi zvyšoval, tak výrobce přišel z výrobkem přímo po lidi. A povedlo se to.

3
Před 7 měsíci
Jiří Červenka

Na osm? To je hodně málo, já je dělila na půlku.

3
Před 7 měsíci

A když napíšete že lepší potraviny byli za komunistů že teď jíme samé jedy tak jsem měsíc měl zákaz psát, taková je tady cenzura.

47
Před 7 měsíci
Jan Škoda

Jo za komunistů takové testy ošizenych výrobků vycházely v Rudém Právu každý týden, že? U vás se mi potvrzuje, proč si Rusi zvolili za presidenta Putina, starého KGBaka. Lidé v tom státě meli po tech 100 letech vymývání mozku tak zazrane to, že v Rusku je vše nejlepší a na Západě nejhorší, že se po pár letech necenzurovaných informací propadli do takové depky, že návrat do staré dobré totality s řízenými pozitivními informacemi byl pro ně jasná volba. I u nás je hromada senilů, pro které bylo tenkrát vše nejlepší ...

17
Před 7 měsíci

Bral jsem Kloubin o vysledcich inspekce vedel stacilo si davat dvojitou davku.Ze se to prodrazi?A kolik stoji nahradni klouby?Operace?Lecba?Ne vse hradi zdravotni, ktere si i tak platime.Artroskopie koleniho kloubu 80tisic, vytahl jsem to z Identity obcana kolik musela pojistovna zaplatit.Kdybych to mel platit sam, rozhodoval bych se a setril na kloubni vyzive?Navic mel Kloubin mnozstevni slevy.

1
Před 7 měsíci
Karel Bočkaj

Co jste měl s kolenem? Na mě nic neučinkuje, ani injekce přímo do kolena, už mi vyhrožují operací,a le nechce se mi do toho 🙁

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt