Nevím jak reklamace oděvů, ale reklamace průmyslného zboží je velice jednoduchá a rychlá .
Zatím jsem nemusel ani vracet vadné zboží zpět a peníze byly okamžitě poukázány na mé konto u TEMU ,jednou i vráceny na můj PayPal účet.
Kvalita vzhledem k ceně vcelku odpovídá, někdy až překvapivě dobrá. Hlavním důvodem ale je, že některé věci ani u nás nejdou koupit a pokud ano, tak je to stejně přeprodej AE,nebo TEMU.
Přesně, na Sheinu, přišli rozbité brýle, jen jsem napsala, vyfotila a do 10 dnů přišli nové. Žádný problém.
Asi neumíte na TEMU a ostatních nakupovat.Já tam nakupuji a žádné problémy nemám natož jak píšete o 3 čísla jiná velikost.Vždy máte na výběr EU velikosti a odpovídají.Že by zaplacený článek?
Kamarádka tam často objednává a boty si bere podle délky chodidla. Velikosti podle EU jsou k prdu, když každý prodejce má k danému číslu jinou délku chodidla.
Když se to neděje vám, tak to neexistuje, že? Takhle vznikají konspirační teorie.
Chápu obavy našich e-shopů, vždyť zboží z TEMU prodávají o 100% i více, dráž. Také však mají dopravu zdarma. Pokud tedy TEMU nebude, co budou prodávat? Nakupovat na TEMU jsem začala po srovnání cen za stejné výrobky od stejného výrobce. A na závěr, koupila jsme přes e-shop Kauflandu "párty stan" a výrobce - Nade in China.
V dnešní době už všechno pochází z Číny ať to koupíte kdekoliv. Pouze tele je ještě pořád od krávy.
Už asi 3.roky nakupuji na Sheinu, boty, šaty, overaly, trička, tepláky, saka,bundy.....mohu říct,že jinde už nenakupuji ,vše mi sedí úplně přesně (vel.S) hodně lidem i doporučuji....také je dobré koukat na recenze u zboží. U nás obchody mi takřka nezajímají. Věci beru jako spotřební zboží, takže u nás ceny jsou luxusní oproti kvalitě výrobků....Věci a trend se mění docela rychle, tak proč vyhazovat peníze zbytečně....
U nás obchody do cen musí promítnou naše mzdy. Kdyby mohli využívat dětskou práci a vězně z koncentračních táborů, tak by taky mohly prodávat levno. 😄
Já teda na Sheinu i Temu nakupují už nějakou dobu.A mohu říci, že jsem naprosto spokojená.Jak s dodáním zboží, komunikaci i celkově s daným zbožím. Já tedy převážně objednávám kosmetiku,elektroniku,hračky a textil.Material u triček bavlna,velikosti sedí. Jen jednou neseděl,a to u legií.Mam totiž silnější nohy.Oblekla jsem ale moje stehna se nevešli. Byla jsem v tom jak sardinky.
Vtipný je, že ti stejní lidi, co nakupují na Temu, jsou stejní lidi, kteří řvou, že chtějí pořád vyšší a vyšší platy 😄 Tak snad jim Číňani budou dávat vyšší platy, až české firmy kvůli těmhle lidem skončí 😄
Konečně. Už jsem měl blízko k infarktu. Kvůli tomu, že dnes na internetu nebude žádný článek pomlouvající TEMU. Nakonec jsem se dočkal. Sláva TEMU, třikrát sláva.
Kupte si tam levný a zaručeně spolehlivý, přesný tlakoměr, návod český ani nepotřebujete..na to jedno měření, než vás stejně klepne..😂
Z TEMU mi přišly peníze po přijetí zásilky za 4 dny. Jinak výrobky a kvalita, Brousek na nože 36 kč a brousí stokrát lépe než šunt koupeny v marketu za 350kč. Je nezpochybnitelné, že spekulanti naprosto stejné zboží prodávají na českých eschopech i o 350 procent dráž+ drzých nejméně 120kč za dopravu.
U sheinu jsem kupovala halenky,i když velikost 4xl,super ,jak zpracováním tak kvalita, Naběhla jsem si na firmu sheip,katastrofa,na netu moc pěkné věci, přišly místo halenek trička tak pro , pětileté děti, nejhorší hnus ,co jsem kdy viděla.
Já jsem s Temu spokojený-truhlářské přípravky jsou ve vysoké kvalitě a ceně, která není na trhu obvyklá. Bohužel-je mi jasné, že malé i střední obchodníky to rujnuje.