1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Manžel připravoval svíčkovou pro 50 lidí na poslední leč. Jeho pocity byly smíšené, prostě si nevěřil. Není žádný kuchař ani "umělec". Výsledek byl ale úžasný, tak jak má být. Já bych si netroufla, v žádném případě. Dokonce jsem ho zrazovala, že se jídlo nemusí povést, co pak?

Před 6 měsíci

Ne hořčici,ne tymián a ne sklenici octa.

2
Před 6 měsíci

Dušení masa zkraťte maximálně na 2 hodiny, ideálně ho nechte dusit alespoň 3 hodiny...to psal kdo???

3
Před 15 dny

Opět jedna odbornice na slovo vzatá která píše nesmysli

Před 6 měsíci

Na obrázku je ta omáčka děsná

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt