1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Kaldoun je nejlepší z kachních nebo husích drůbků.Učila mně ho moje babička(selka ze statku).Patří do něj ještě trocha muškàtovèho oříšku a nakonec do něj patří játrové knedlíčky z kachních nebo husích jater a máslová světlá jíška

7
Před 11 měsíci
Dana Kučerová

Ano, játrové knedlíčky musí být a těstoviny domácí, nakrájené na kostičkycca 2x2 mm. Dířve se dělali makronky (ne ty sladký), byly to také těstoviny nakrájené na kostičky, trochu větší a přes prkénko se vzorem se do kostiček ten vzor obtisknul a zároveň stočil do takového malého kornoutku.

1
Před 11 měsíci

V ingrediencích sice máte sul ale kdy ji mám dát do polévky se tam nepíše.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt