1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

no ja nevím, ale po biomlíku mi nikdy nic není , i kdy vypiju litr na ex

a po krabicovem vždy sr.. ka a stačí deci.

takže za mě, v krabicovem je něco, co organismus nemusí.

6
Před 5 měsíci

Mám s tím špatné zkušenosti. Když si nějaké "trvanlivé" mléko koupím, tak po zkušenostech jej raději co nejdříve na něco upotřebím. Po otevření i když je v ledničce tak zkysne a je už k nepotřebě za pár dní. Neplatí nápis na obalu, že je trvanlivé. Jistě nemyslím tím třeba tři týdny, ale alespoň jeden týden by mohlo vydržet ve zdravém stavu. Proto jej kupuji, jen výjimečně, když si chci udělat palačinky nebo koktejl s kakaovým grankem.

12
Před 5 měsíci

Omlouvam se, ale absolutne neverim tomu, ze cerstve mleko je stejne tak prospesne jako trvanlive mleko. A ze je to spise o osobnich preferenci.

Pokud tomu tak skutecne je, jedine, co z toho vyplyva je fakt, ze to cele muze byt platne pouze v pripade, ze nase cerstva mleka stoji za backoru.

To by znamenalo hledat jine alternativy a nakupovat mleko pres farmy nebo idealne u nekoho, kdo ma vlastni mleko - kravu/kozu.

13
Před 5 měsíci

Každé ráno jsme kdysi, ve vzdáleném socializmu, měli dvě láhve mléka za dveřmi v panelovém domě. (později umělé sáčky) Jedna láhev se postavila do spíže a odpoledne, k večeru byla z něho výborná kyška na večeři k loupaným bramborám. Předloni jsem koupil v Bille bio mléko a z něho kyška až po dvou dnech, byla samá "nafta". Co to je za kolchozníky, když mi nutí takové sra*ky.

2
Před 5 měsíciUpraveno

Ani jedno .. lepší je " Selské mléko" pod takovým označením se i prodává a to se velmi blíží tomu z UK pod označením "vhole milk" protože to má 4 a více procent tuku. Proto je v UK to mléko 3x tak chutnější nežli to "plnotučné" u nás co plnotučným není .

1
Před 5 měsíci

Tomu říkáte mléko co dnes prodáváte, v krabicích je to hnusná, obarvená voda. Čerstvé mléko je trošku lepší, ale zase brzy zkysne.

12
Před 5 měsíci

Chodíme pro mléko pouze na farmu.A super .K tomu se nevyrovná žádný produkt prodávaný v obchodech.

2
Před 5 měsíci

Proč v roce 2024 se zveřejňuje výsledek testu z roku 2020. To už nemusí být výsledek pravdivý

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt