1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 měsíci

Vždycky opakuji, že (ekonomický) pojem Lafferova křivka je pro ty naše diletanty, ve vedení ekonomického oddílu státu, zcela neznámým pojmem.

45
Před 12 měsíci
Ladislav Strnad

No jo, ale nikdo ve strakovce ekonomické vzdělání nemá ani na úrovni střední školy

12
Zobrazit další reakci
Před 12 měsíci

Kdybych kouřil, tak bych dělal to samé. Lidi nejsou idioti, narozdíl od tvůrců zákonů.

52
Před 12 měsíci

Jsem nekuřák,ale nenažraný stanjura republiku akorát poškodí ono co můžeme čekat od elektrikáře.

44
Před 12 měsíci
Mirek Pernica

Nešťastná formulace,elektrikáři jsou prestižní povolání a celý život se vzdělávají.Nespojujte odborníky s jmenovaným.

20
Před 12 měsíci

A to platí na jedno překročení hranice nebo na měsíc nebo jak to je přesně? Protože pokud tam jezdí pendleři do zaměstnání tak by za měsíc mohli převést až několik desítek kartonů.

1
Před 12 měsíci

No tak když jsou v Polsku cigára za krabičku o 40 kaček lacinější, tak si pár kartonu dovezu...xd

19
Před 12 měsíci
Jindřich Zamazal

To i o víc než 40 Kč levnější

3
Zobrazit další reakci
Před 12 měsíci

Tak to patřím asi do krimu,už jsem u nás nekoupil cigarety asi pět let. Na hranice s PL mi jezdí MHD

16
Před 12 měsíci
Petr Větrak

Šťastnej to člověk,taky bych nepodporoval naší zlodějskou vládu.

19
Před 11 měsíci

A co čekaji?! S našimi cenami se není čemu divit a to nemluvím jen o cigaretách, ale i o ostatních věcech. Ikdyž věřím, že cigára je musí hoooooodně srá...štvát 😂

1
Před 11 měsíci

Nevím,zdali není toto omezení v rozporu se Schengenskou úmluvou,která zaručuje volný pohyb zboží přes hranice členských států.

2
Před 12 měsíci

Začala to Schillerova pokračuje Stanjjura víte kam jezdím pro cigarety buď na Slovensko nebo už i do Rakouska vyjde to levněji

1
Před 12 měsíci

Stát se dobrovolně zbavuje příjmů z daní.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt