1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Njn,onkobyznys velkých musí .."šlapat" 😄.Takže člověk lítá s nějakou skrčeninou,má problémy a když už to má celé v sobě,dozví se proč🤣...To nám ještě nesdělili,kam se cpou produkty z UA,někdo se už zmínil,že ve velkých pekárnách se z toho běžně peče 😄(mouka)..

17
Před 11 měsíci
Dita Hoffmanova

I tomu bych věřila, rohlíky a housky jsou tak hnusné, že je ani už nekupuji

10
Před 11 měsíci

Tak vida, když se řeklo Holandské kakao, tak to bylo něco. Pomlouvalo se Granko. Tak dnes si koupím rýži, kterou použiji a následně zjistím, že se jako závadná stahuje z prodeje. Závadná pšenice z Ukrajiny atd. Kupujeme, platíme a jíme závadné potraviny. Hezké hospodářství v ČR.

27
Před 11 měsíci
Marie Vrtišková

Jenže ono je to Holandské kakao jen názvem, Holandsko to nikdy nepotkalo 😄

A jediné kontaminované obilí v ČR bylo nalezeno v mouce Penam z Agrofertu 😄 To jsou paradoxy, co?

3
Před 11 měsíci

Čistě náhodou jsem narazila na tento článek a samozřejmě kakao z Kaufu mám závadné 😯.Na Velikonoce jsem z něho pekla buchtu pro děti a vnoučata 😩jsem v šoku,jak je tohleto vůbec možné????? Doufám, že na toto dostanu odpověď 🤦

24
Před 11 měsíci
Jana Nová

Přesně, prckovi jsem z toho několikrát dělala termix 🙁 hrozný co se k nám dostane 😞

23
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 11 měsíci

Funguje v této zemi něco tak jak by mělo?

Co dělá ta hromada úředníků a kontrolních orgánů ?

My platíme daně a oni se mají starat a pracovat

pro nás občany - a to se neděje

16
Před 11 měsíci

To stahují "brzy", když tisíce lidí už spokojeně pojedlo, že?

17
Před 11 měsíci
Zdena Kotyzová

Tiché a bezprecedentní hubení obyvatelstva...

19
Před 11 měsíci

Jak je možné,že se dostane až na krám _!!??

20
Před 11 měsíci
Vladimir Podany

V tomhle Švejkově je možné absolutně všechno,když i advokáti rozkradou miliony peněz uložené k nim do úschovy..😑

24
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt