Njn,onkobyznys velkých musí .."šlapat" 😄.Takže člověk lítá s nějakou skrčeninou,má problémy a když už to má celé v sobě,dozví se proč🤣...To nám ještě nesdělili,kam se cpou produkty z UA,někdo se už zmínil,že ve velkých pekárnách se z toho běžně peče 😄(mouka)..
I tomu bych věřila, rohlíky a housky jsou tak hnusné, že je ani už nekupuji
Tak vida, když se řeklo Holandské kakao, tak to bylo něco. Pomlouvalo se Granko. Tak dnes si koupím rýži, kterou použiji a následně zjistím, že se jako závadná stahuje z prodeje. Závadná pšenice z Ukrajiny atd. Kupujeme, platíme a jíme závadné potraviny. Hezké hospodářství v ČR.
Jenže ono je to Holandské kakao jen názvem, Holandsko to nikdy nepotkalo 😄
A jediné kontaminované obilí v ČR bylo nalezeno v mouce Penam z Agrofertu 😄 To jsou paradoxy, co?
Čistě náhodou jsem narazila na tento článek a samozřejmě kakao z Kaufu mám závadné 😯.Na Velikonoce jsem z něho pekla buchtu pro děti a vnoučata 😩jsem v šoku,jak je tohleto vůbec možné????? Doufám, že na toto dostanu odpověď 🤦
Přesně, prckovi jsem z toho několikrát dělala termix 🙁 hrozný co se k nám dostane 😞
Funguje v této zemi něco tak jak by mělo?
Co dělá ta hromada úředníků a kontrolních orgánů ?
My platíme daně a oni se mají starat a pracovat
pro nás občany - a to se neděje
To stahují "brzy", když tisíce lidí už spokojeně pojedlo, že?
Tiché a bezprecedentní hubení obyvatelstva...
Jak je možné,že se dostane až na krám _!!??
V tomhle Švejkově je možné absolutně všechno,když i advokáti rozkradou miliony peněz uložené k nim do úschovy..😑