1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Párkrát jsem v Penny zahlídla bedýnky - hnusná zelenina a ovoce, pár kousků. ani náhodou. Vždyť ona je ta zelenina často hnusná i za stovku.

16

Dneska si maminka přinesla z Lidlu tašku za 25,-. Kilo citrónů, kilo pomerančů, půl kila borůvek, pár rajčat, šest hrušek a Šest mandarinek. Vyhodila z toho tři borůvky. To se vyplatilo. 😉

20
Před 12 měsíci
Iren Pokornáštiková

Můj zeť občas domů z Lidlu něco přinese a nic z toho se nevyhodilo. Všechno bývá v pořádku.

Před 1 rokem

Proč nezlevní dříve nenažraná Biila .Prodávat nahnilé ovoce nota bene 3 kg je tragické.Viz vejce zlevní až 2 dny před skončení trvanlivosti,to jako mají lidé sníst 30 vajec za 2 dny.Creazy blbec manažer.

15
Před 1 rokem
Vaclav Holakovsky

A ta vajička se po trvanlivosti všechny záhadně ihned zkazí, nebo je vyhazujete preventivně den po datu spotřeby do popelnice?

4
Před 1 rokem

Nejlepší ovoce a zelenina je přímo ze zahrádky teda kdo ji má . Sice je to jen v sezoně ale chutˇ jahod ,rajčat atd. to nemá chybu . Mne udivuje že mnoho lidí má taky zahradu ale nechávají ji zarůst plevelem a potom si chodí pro schnilou chemii do řetězců .

4
Před 1 rokem
Josef Novák

Můj plat je takový, že si kvalitní ovoce i zeleninu můžu koupit. Zahradu mám tedy k relaxaci, nikoli k tomu, abych na ní ztrácel čas tím, čím se živí někdo jiný.

4
Před 1 rokem

Ostuda jak hrom dělají z nás smetiště, proč to nezlevni hned aby měli zákazníci ovoce i zeleninu cerstvou

41
Před 1 rokem
Jana Machutova

Protože je to obchod, ne charita a obchod podniká pro zisk? 😄 Logicky.

Naopak tohle je skvělá druhá šance pro zboží aby se nemuselo jen vyhodit.

4
Před 1 rokem

A dopadne to jak u nejmenované konkurence? Tam jsem je potkala třikrát a pak už ne. A navíc tak zhoršili kvalitu normálního sortimentu, že první jakost za plnou cenu bych označila za odpad.

7
Před 6 měsíci

No ano, zachraňme zeleninu a tím i planetu. Místo, aby to nahnilé a tím i nepoživatelné zboží vyhodili, tak vynalezli způsob, jak to prodat! Každý se ale splete jenom jednou. Kdyby to zlevnili rovnou, tak nemusí používat tyto nejapné triky. Co budou dělat s reklamovaným zbožím?

1
Před 12 měsíci

Takže to vyhodí zákazníci sami. Jen napřed zaplatí Bille. Kdyby jim šlo o něco jiného, než zisk, tak by to zlevnili včas a ne, až když to začne hnít.

3
Před 1 rokem

nepotřebná neprodejná zvadlá zelenina a pohnilé ovoce i to je drahé.

28
Před 1 rokem
Marta Bahulova

Asi jak kde.... Třeba moje máma sem tam v Lidlu natrefí na tu jejich tašku se zbytky a neprodaným. Nejsou toho teda 3 kila a je to také min peněz. Ale říkala mi několikrát, že když tu tašku vyskladala, bylo tam jídlo třeba za 150-200 Kč a rozhodně ne vše na vyhození. Pak kousků třeba hned ke zpracování a nebo lehce ťuklych,ale žádný hnus. A jestliže dnes jedna paprika třeba stojí 20 a kilo brambor 30 apod., tak by člověk měl být rád,že tu možnost dostane a uvaří si třeba dobrou zeleninovou polívku nebo dá měkké banány do chlebíčku atd.

22
Před 1 rokem

nevěřím vBILLE na RADLIÍKU jsem si chtěla koupit balení 2 párky za 67 kč byly měsic prošlé druhý den tam byly ,tak jsem je dala pracovnici uzeniny raději nekupuji EVA

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt