Určitě bych jako majitel obchodu i jako nakupující jásal blahem, když bych viděl jak u regálu s potravinami doga zvící telete zvedla nožičku. Kdysi jsem to viděl na nějakém tržišti, pejsek počural zelí v přepravce na zemi a páníček dělal že nic nevidí.
Když,je malý vejde se do tašky,ale chápu kvůli hygieně to nejde,hlavne kde jsou potraviny. .Nekde Vas pustí někde ne.V Tescu v Letňanech mě pustí, ale musí být v tašce. Tak jsem ráda.Jinak v jiných obchodech není problém.Treba v DM prodavačkam to zvedlo náladu, když viděli Anabelku.jorksira.a taky byla v tašce.
Já nakupovala v Bavorsku v Lidlu se psem v náručí a nikdo mě z obchodu nevyhodil
Všichni píšou o hygieně, ale vysvětlíte mi prosím o jakou hygienu se jedná? Srst? Proč tedy je povolen vstup lidi s rozpuštěnými vlasy? Něco olízne nebo se počůrá? Tak to není o psovi, ale o majiteli. Jsou i lidi co furt dokola porušují hygienická pravidla tím, že holýma rukama zkouší pečivo na měkkost, děti co otevírají zboží, běhají v obchodech nebo klidně olížou něco a tohle mi opravdu vadí, ale všichni na to mají přivřené oči a zaměstnanci obchodu něco vzkážou jenom člověku co stojí se psem vedle dveří ZA POKLADNOU, desítky metrů daleko od produktů. Převážná většina pejsků jsou čistí, očkování a vychování. Moje 3kg fenečka chodí k doktoru na kontroly častěji než já, voní a vypadá lépe než většina lidi, v obchodech vždy ji mám na rukou a pod kontrolou, je hypoalergenní. Vysvětlete mi prosím, proč by to někomu opravdu mělo vadit když vynecháme naučené nazpaměť “pes je to nehygienické”, nebo já vážně nerozumím
Jsem v Benátkách ,psi mohou všude bez problémů na vodítku. Nikdo to neřeší. Stejnou zkušenost mám z Polska. A ještě je na dveřích obchodů napsáno,pejsci jsou u nás vítání. A pes rozhodně nic neukradne. Na rozdíl od lidí.
Zato se tam třeba vykaká. Na rozdíl od lidí. Viděl jsem to jednou v tramvaji.
V mnoha evropských státech pejsci vůbec nevadí, ale je to o majiteli , jak si psa vychová…
Bezdomovci , feťáci, ale i UK, kteří nemají očkování , se pohybují kde se jim libi …
Co vše mohou přenášet si každý domyslí….
Chodím se psem všude , je v tašce…
Někdo ma keci , někdo se s nim rad pomazli…
Osobně mi vadí špinaví, páchnoucí, zanedbaní zákazníci než opečovávaní psíci v tašce, ti psi jen dýchají v prodejně stejný vzduch jako my. Zboží se nedotýkají, na rozdíl od těch smraďochů.
Jestli majitel obchodu povolí vstup se zvířaty, pak je to jeho rozhodnutí. Mi jako zákazníkovi by to však vadilo a asi bych už tam nechodil.
V prodejně potravin pes nemá co dělat. V jiných obchodech by to nemělo vadit.
Větší riziko pro obchod je bezdomovec, svým odérem dokáže pěkně znepříjemnit prostředí
A můžu do obchodů se svým hadem? Měl bych ho způsobně na krku.