1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 dny

Kamarádovi chodil cizí kocour kadit a zahrabávat to k němu do zahrádky, tak ho ho jednou chytil, hodil do plechového sudu, přikryl víkem. Dovnitř strčil hadici s rozprašovačem vody, vodu pustil a přitom mlátil železnou tyčí do toho sudu. Po pěti minutách víko otevřel, kocour vyskočil metr do vzduchu a zmizel. A již se tam nikdy neukázal.

9
Před 8 dny

Jasně , budu házet citróny po zahradě, nebo tam dělat potůčky nebo tůně?? 🤣🫣 Děláte si srandu?? Repelent na kočky? To bude asi tak jako na kuny! Nefunkční !!! Zase další chytrák píše ☝️

27
Před 8 dnyUpraveno
Aleš Podradský

Jen tak ze zvědavosti jsem si to přečetla, já to stejně nikdy nijak neřeším, ať tu chodí sousedovic kočky, divoké kuny, srnky, zajíci... ale jako všimla jsem si kolikrát, že ty kočky lumpíci dělají svou potřebu zrovna v zahradě a předzahradě u sousedů, a představa, že se člověk hrabe v hlíně a narazí zrovna na tohle překvapení, není hezká 😄 A jak jsem tak četla, co jim tedy nevoní, říkala jsem si hned, to je ale zajímavé, levanduli mám před domem, klidně projdou kolem ní. Ten zmiňovaný soused má obří rozmarýnový keř, kočky ležely i dělaly potřebu vedle něj 😄 Takže asi tak nějak....

33
Zobrazit další reakci

Kočka je pán. Ona sama musí uznat co je pro ni vhodné a co ne. Psát články jak bojovat proti kočičím zvykům je zbytečné.

7

a proč se tedy prodává kočičí stelivo s vůní levandule ? to by tam asi ty kočky nechodily na záchod kdyby je to odpuzovalo.

8

Já jsem ráda, že mi zahradu kočky chodí. Těch ulovených hlodavců, co mi už položily před chatku. Děkuji vám kočenky za práci!

11
Před 6 dny

Nám řádil na trávníku krtek, nebo spíš krtci, cizí kočka je ulovila.

Před 6 dny

Mám repelent v podobě křížence Jacka Russella s jezevčíkem.. Chrust,chrust.😂

3
Před 4 dny

Pepř bohatě postačí, vyzkoušeno.

Před 6 dny

Kočky mě nevadí, vadí mě kreténi.

6
Před 7 dny

Moje kočka miluje levanduli

3
Stránkování