1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Pošta je prodělavajici podnik, a vyhodí 5 mil. za nové oblečení. Kdo tam dělá ředitele ????? Tomu říkám odvaha, na konci roku budou volat stát, 🤪🤪🤪o dotace.

41
Před 11 měsíci

Jo - takže pošta nemá peníze, zavírá pobočky, prodává budovy - a vyhodí 5 mega za nové uniformy! A ano, dává milionové odměny ředitelům, na to jsem zapomněla! Nejspíš za skvělé hospodaření! Pošta jako taková spěje k zániku: dopisy se posílají mailem, balíky převzaly přepravní společnosti. Úřední dokumenty chodí do datové schránky. A tenhle mastodont, který se rozpadá, si holt vykukové trhají na kusy: ještě na uniformy! Přihrajte zakázku švagrovi, má firmu!

7
Před 11 měsíci

Já si nemůžu pomoct 😆, nic proti řadovým pošťákům! Ale mě na té fotce připadají, jak olympijská výprava někdy po sametové 😱! A že jsem v minulosti těch poštovních oblečků zažila dost.

18
Před 11 měsíci
Irena Dulavova

Já tam, pro změnu, vidím zase ty ukrajinské barvy a už jsem na ně vážně alergická.

29
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

Opět ukázka neodborného a neschopného vysokého managmentu. Lidé, kteří nic o poště nevědí a nerozumí tomu, jak by to mělo fungovat.

15
Před 11 měsíci
Gercakova Vladimira

Vysoký management tam není proto, aby něco věděl, nedej bože ještě tomu rozuměl. Ten je tam pouze proto, aby našel způsob, jak poštu-státní podnik, co nejvíce podojil. Viz elektrokola. Jasný důkaz toho, jak poštu ždímat. Co na tom, že je to pak nepoužitelné. Hlavně rychle fakturovat provizi za zprostředkování. To je oč tu běží.

21
Před 11 měsíci

Je to hezké,že budou mít krásné ,funkční a slušivé uniformy,ale za 5 mil. bych raději zkvalinila služby.Hodně si objednávám zboží na eshopech a nechávám si je-občas za nekřesťansky drahé poštovné-zasílat dobírkou domu.V poslední době se m ijiž dvakrát stalo,že jsem b\la doma,.ale balíček byl odvezen na poštu jako nedoručitelný.Přesto ,že používám "sledování zásilky".Naštěstí jsem v invalidním důchodu,nejsem vázaná na pracovní dobu,ale když mi ráno přijde sms,že mám čekat balíček od 8.10 do 10.10 a později odpoledne sms,že přijede 14.10-16.10.,nevím kdy se mohu jít projít ven,aby mi neujel s balíčkem-ale stejně ujede,ani nenechá lístek ve schránce.Pouze kolem 17 hod příjde sms z pošty,že balíček je tam.Můj přítel si několikrát objednal pamětní minci,která mu nepřišla vůbec-a pak to vysvětlujte eshopu,že zboží nedorazlilo.Zrovna převčírem mě měla přijít nová simca to telefonu.-která skončila na poště.Ještě převčírem jsem přes sledování zásilky změnila datum dodání.Pak mi přišlo,emaile,že bude doručeno obyčejnou pochůzkou mezi 8 16 hod.Zase další den v "pr".Když jsem nad tím přemýšlela,zjistila jsem,že se stala nelogičnost-za prvé balíček není na poště,odkud chodí doručovatelkya ti přeci nemohou roznášet dobírky.Nebo ano?

1
Před 5 měsíci
Monika Červenková

Pokud to jde, tak vybírám jinou formu doručení, než Českou poštu. Je drahá, pomalá a často poškozený obal. Asi si s tím “ hrají” házenou a je jedno, jestli na tom je nápis křehké a podobně…

Před 11 měsíci

Zaměstnancům se líbí ?? No pochybuji na poště jsem dělala skoro 2 roky tak tam ty ženské znám .A co vím

NE NELÍBÍ SE . Který Ukrajinec vlastně na ně dělal návrhy??

39
Před 11 měsíci

Kdyz to zlepsi sluzby, tak klidne muzou mit na sobe treba plesove saty.

6
Před 11 měsíci

vzhled je mi fuk, já jen, že pošta kvůli nedostatku financí rušila kde jakou pobočku, propouštěla zaměstnance a na tuhle podle mě zbytečnost najde peníze? Návrhy, nákup materiálu a peníze na ušití tisíců uniforem???

6
Před 11 měsíci

Vzhledem ke skutečnosti, že u nás ze 4 pošt 3 zrušili a pošťačka nyní doručuje pouze v úterý a v dubnu, tak se s novými unifomami pošty snad nikdy nesetkám. Na druhou stranu 5 mil. Kč je jen kapka proti tomu, co dostávají manageři pošty za svou neschopnost. Čím víc neschopný člověk ve službách státu, čím víc nefunkční podnik, tím větší odměny.

Je mi jenom líto zaměstnanců, kteří tyto hadry z módy 70. let minulého století budou muset nosit.

2
Před 11 měsíci

Tak kdopak a komu dohodil státní zakázečku pro firmičku na uniformy? Proto se zavíraly pobočky, aby bylo na zbytečnosti v prodělečné firmě? V nových uniformách to začne konečně vydělávat?

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt