1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíciUpraveno

Mají v tom recepisu "trochu" hokej. Je na první pohled vidět "kvalitní" a "odborná" práce autora. Aha, tak jsem se zpětně podíval, a není to autor, ale autorka. Na roastbeef je zásadně třeba vysoký roštěnec, neboť jednak ho, na rozdíl od toho nízkého, netřeba svazovat, a též se uvnitř peče rovnoměrně. A ten "teplotoměr" potřebují pouze ti, kteří tohle jídlo připravit neumí, těm se ale fakt dost hodí. Ostatním stačí pohled a stisknutí masa. Ale nejlepší je na klasickém grilu na dřevěné uhlí, ale musí mít poklop. A k tomu domácí tatarka a restované brambory. To fakt nemá chybu.

2
Před 7 měsíci
Jiří Barcal

Vysoký roštěnec určitě ano. Ale já preferuju na všechno nízký. Prostě ho mám raději.

Před 10 měsíci

Tak jaký roštěnec vysoký nebo nízký? Paní autorka a kuchařka jaksi ztratila nit.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt