1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

V nákupu mám přeci účtovanou i prodavačku, pokud jdu s větším nákupem k samoobslužné pokladně, logicky bych čekal při zaplacení slevu...

26
Před 11 měsíci
David Jeřábek

Od kdy nákupem účtujete prodavačku pokud si koupíte jeden rohlík dostanete taky prodavačku?

8
Před 11 měsíci

samoobslužnou pokladnu jsem zkoušela dvakrát, pokaždé to dopadlo neúspěchem - jednou jsem k tomu volala obsluhu, podruhý jsem tam nákup prostě nechala a nazdar

možná už se ten systém zlepšil, ale dělat už to nebudu. takový kraviny nechám jiným, nemám na to školení a market mě za to neplatí.

21
Před 11 měsíci

Nemám nic proti samoobslužným pokladnám,ale pouze v případě,že jsou otevřeny i pokladny s obsluhou.Ne jen jedna,či dvě s dlouhou frontou.Po tom,když nejsou, musím si nutně myslet,že to majitelé marketů dělají schválně,aby nahnali zákazníky k pokladnám samoobslužným a mohli propustit ze zaměstnání další pokladní a jejím ušetřeným platem si navýšit zisk.Protože zisku nikdy není dost,když máme zákazníky v hrsti a nechají si to líbit.A oni nechají,bohu žel

17
Před 11 měsíci

Ano, když v Bille je otevřena jedna pokladna u který stojí 10 naštvaných zákazníků a vedle u samoobslužných prázdných pokladem krafaji 2 prodavačky a dělají že nic nevidí.. Když už si mám ve vlastním volnu hrát na prodavače a umět pojmenovat to které pečivo apod tak chci alespoň 20% slevu, když už mě nutí dělat prodavače v obchodě..

27
Před 11 měsíci
Marian Budoš

Asi nevíte, že někteří lidé ve svém volném čase pomáhají ostatním, venčí zvířata z útulku,

hlídají, ač to není jejich povinnost, vnoučata aj. a to vše BEZ nároku na odměnu. Vy se řídíte heslem : "Zadarmo, ani kuře nehrabe" a za sebemenší úkon požadujete 1/5 slevy z nákupu.

Jak velkou slevu by měly požadovat ženy, které jsou nuceny dělat kuchařky, učitelky, řidičky, pradleny, uklízečky, švadleny zatímco jejich upracovaní manžílci se válejí od 19 hod. u TV?

To by se ti utahaní pánové nedoplatili. A víte co, já vás u těch TV zpráv vidím.

Já mám svoji ženu rád, tak pomáhám a rád.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

V Čechách se stále více zapomíná na seniory.Vše online udělejte si apku.Nechápete,že staří lidé nejsou schopní ty novinky chápat ? Jsou to vaši rodiče a prarodiče.Celý život pracovali a starali se o vás. Proč je trestáte za to,že zestárly????

27
Před 11 měsíci
Milena Grogerová

můj tatík v důchodovém věku ty apky programuje. to dneska nebude úplně věkem.

14
Před 11 měsíci

V zahraničí se od samoobslužných pokladen upouští a v ČR se zavádí !? To jsme zase o 50 let pozadu ? Proč bych měl dělat a podporovat nenažranost nadnárodních obchodů !? Dostanu za to něco ? Prdlajs, tohle podporovat nebudu, kašlu na vás, nebudu vám dělat brigádníka zadarmo, na to jste moc drazí, až mi dáte 10-20% slevu z nákupu, budu o tom uvažovat

19
Před 11 měsíci

Mně přijde nejzajímavější věta v posledním odstavci: „I přes zmíněné problémy se dá očekávat, že samoobslužné pokladny budou v českých supermarketech stále častější, a to i přesto, že v zahraniční od nich upouštějí."

21
Před 11 měsíci
Karel Klein

upouštějí od nich tam, kde to nedotknutelní protože vyžadovat po nich placení je rasismus používají k odnášení zboží.

5
Před 11 měsíci

Tak ono spíš bude reálnější, že než lidi na samoobslužné pokladně okradou obchod, tak okradou sebe. Namarkují dražší zboží než ve skutečnosti mají nebo chtěli kupovat.

A že by si nevšimli, že pokladna kód zboží nepřečetla a oni ho přesto odližili do načteného zboží je opravdu blábol.. Za prvé se to boží nezobrazí na pokladně v seznamu. Za druhé váha na pokladně zaregistruje nečekaný přírůstek hmotnosti a potom nepustí toho zákazníka dál. projít by to teoreticky mohlo jenom při skenování velmi lehkého zboží, třeba semen nebo některého koření v malých gramových baleních. Ale proti tomu na těch pokladnách existuje dozor prodavače plus tyto místa jsou sledovány kamerami bezpečnostní služby.

13
Před 11 měsíci

Nevadí mi samoobsluha, ale kdyby ty krámy alespoň fungovaly pořádně a nemusel volat prodavačku kvůli kazdr prkotině.

Hlášky typu, počkejre prosím až budou tašky zkontrolovány. (Taška prázdná)

Nebo v taškové zoně je neočekávané zboží, počkejte prosím na obsluhu...

To by se na to člověk vys...

10
Před 11 měsíci
Igor Zaťko

V zásadě máte pravdu.

To je tím že samoobslužné pokladny (ve vašem případě asi v Tesco) nemají kamery takže do vaší tašky nevidí, pokud se nestrefíte s váhou tašky do přednastavené váhy tak vyskočí ona hláška.

Neočekávané zboží může být po:

-položení položky na kontrolní váhu která se nenačetla (poškozený nebo nefunkční kod, příliš rychlý zákazník atd...)

-nákup je větší a opíral se o část pokladny která již není váhou pokladna to do malé míry toleruje ale po přidání dalšího zboží se nákup trochu posunul a pokladně přidá váhu.

-použijete zadat množství a nepoložíte ho na váhu najednou (například 5x pivo) pokladna se bohužel spokojí s menším množstvím (například 2x pivo) a po položení zbylého množství přijde hláška.

Bohužel současné pokladny jsou nedokonalé a potřebovali by doladit ať už konstrukčně aby z nich nic nečouhalo nebo softwarově.

Mám ale obavu že se obchodům do toho nebude chtít investovat neb se prosazuje nakupováni s mob. skenerem (scan shop, scan go atd...)

1
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

Hloupost lidí,zaplatí předražené potraviny a ještě si to sami namarkuji,bez nároků slevy a nebo jiné výhody.To samé myčky na auto,přijet k wapce naházet tam peníze a dám si auto ještě umýt,čim dal horší vsechno

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt