1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

To, že nezákonné ošetření kuřat steroidy nebylo podle kontrol hygieniků prokázáno, ale neznamená, že se tak neděje. Je přece jasné, že zkontrolovat všechna kuřata není v lidských možnostech a nekontroluje se denně. Takže u mne pochybnosti (na rozdíl od názoru kontrolorů) zůstávají.

1
Před 1 měsícem

Už jste zažili, že jste v noci šli přes kuchyň a v rohu, kde bývá odpadkový koš z pod víka na vás svítilo nazelenale fosforujici světlo? A když jste náhledu, ouha, to ne Marťani, ale kosti od právě snědeného kuřete.... No takže tak. Ale ono i když budete jen na rostlinné stravě, víte čím a jak ty rostlinky hnoji, jak jsou naklonovana, aby vyrostly???? Dnes musíte jist" s vírou". ......

16
Před 1 měsícem
Petr Matula

Hlavně zůstávejte doma. Ať neohrožujete svoje zdraví a hlavně zdraví svých spoluobčanů.

2
Před 1 měsícem

Kontroly se sice provádí, ale není povinností kontrolovat veškerou produkci, jako tomu bylo za minulé éry. Dnes kontrolním orgánům a institucím stačí provádět kontroly namátkové, vykázat výsledek a mají svou existenci obhájenu. Přesto i při těch namátkových se velice často prokáže mnoho závad, například v zelenině, ovoci, obilninách , cukrovinkách, mase ......... (pesticidy, kovy, antibiotika ....) - zajímavé je, že se nad tím nikdo nepozastaví. když si představíme, kolik jsme toho nekontrolovaného a dá se předpokládat i závadného, zkonzumovali.

16
Před 1 měsícem
Jiři Spíšek

A to si prosím myslíte nebo to víte? Viděl jste porážku alespoň z venku? Právě u drůbeže je s ohledem na riziko různých nákaz kontrola velmi přísná a nepřetržitá. Že se občas dostane něco třeba se salmonelou do prodeje je dáno samotným procesem. Požadavek na čerstvost dodávky chlazeného nelze sladit s kultivací vzorků. Proto se stahuje až z prodejen. U mraženého je to jednoduší. Prostě při problému musí celá várka, často v řádu tun do kafilerky. Tak si dál konzumujte bludy.

1
Před 1 měsícem

Kuřata jsou zatím nejlevnější z mas.Proto je kupují.Doma kuřata nejíme skoro deset let.Stačí říci -kuře- a zvedne se nám žaludek.To samé vepřové.To je lepené z několika kusů mas různých barev a když jsem to upekla a chtěla krájet maso bylo spojeno nějakými natahovacími gumičkami.Musela jsem je přestříhnout,protože nožem to nešlo.Sežralo to zvířectvo.Uzeniny vůbec.Viděla jsem,jak se dělají.Zas mám žaludek na vodě a jen jsem o tom psala.Proč to jinde je v pohodě a tady se žerou samé klumpy?

3
Před 1 měsícem
Hana Suchá

Možná budete mít příště maso slepené lepidlem😊Nevymýšlejte si pohádky.

1
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 měsícem

Dnes už to bez chemie neumí,všechno je je rychlé,vydělat co nejvíc prachu za co nejkratší dobu.Lidstvo premnozeny a nebude to čím krmit,spěje to do pěkný zadele všechno.

10
Před 1 měsícem

Několikrát se mi stalo když jsem zpracovávala kuřecí prsa, že mě štípala pokožka na rukou. Nevím z čeho to bylo, ale od té doby je nekupuji.

10
Před 1 měsícem
Irena Potuckova

možná mělo blechy. 😉 Ale teď vážně. Kuřecí maso je mezi chovateli psů a koček známé jako nejčastější alergen. ( kožní a trávící problémy) Divné, že?

2
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Aktuálně je kuřecí maso nejlevnější. Takže mám na výběr -umřít na přemíru antibiotik, steroidů a hormonů v jeho mase , anebo hlady, protože na kvalitní hovězí nemám?? 😉

4
Před 1 měsícem

Antibiotika a steroidy tam možná nejsou ale vody do nich napíchají dost...

21
Před 1 měsícem
Lukáš Kollmann

Co máte proti vodě? Bez vody by na Zemi nevzniknul život. 😉 😄

Před 1 měsícem

Luštěniny nebrat. Kolega nahradil maso luštěninami a produkuje tolik plynů, že by kdejakou krávu strčil do kapsy.

22
Před 1 měsícem

Antibiotika i hormony jsou ve všem tomu nelze uniknout stejně tak je všechno

prolezlý chemií

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt