V Česku se už nedá pomalu koupit nic, co by nebylo bez rizika a otázka je, zda je tomu na Západě jinak a jen sem k nám jdou špatné a závadné výrobky schválně anebo je všechno jinak. Nicméně, když se nedá spolehnout na kvalitu výrobků vyrobených renomovanými firmami v zemích EU, je to velmi vážná věc.
většina výrobků této kosmetiky ej Německo, jeden je Španělsko. To ej přece ten kvalitní západ, ne? Ale šunty u nás. Osobně objednávám kosmetiku přímo z Jižní Korei. Přírodní a funkční.
Nechápu, že stále se píše kolik věci je zdravotně závadných a nic se proti tomu neděla. Vždyť přece existuje ČOI, nevím jak se dnes tohle řekne v angličtině anebo aby mladý lid tohle věděl. Za komunistů za tohle se udělovaly velké pokuty, anebo se podnik zavřel. Dnes v EU jen naše vrchnost nám píše co nám EU zakaže vyrabět( to jsou ty naše dobré produkty).
Chápu,že to dotyčným vadí.
Ale dokázaly se ty,které používají tuto kosmetiku,zamyslet nad tím,že tato pro ně závadná,se s klidem testuje na zvířatech.Psi,kočky,králící-mohu dodat fotky,jak tato zvířata vypadají po těchto testech...
Ale bude tam jen chybět ta hrozná bolest!!!
Teď mi to můžete nandat!Krása nade vše.....
Na mytí vlasů používám žitnou mouku, na mytí těla tuhá olivová mýdla nebo vlastní mycí gel a na barvení vlasů hennu. Dnes se nedá věřit ničemu co se prodává.
A nenapadlo vás ,že to je zase marketingový tah???
Používala jsem tento Lactovit dlouho😖 vyrážka,svědění kůže.....nikdy mě nenapadlo, že je to tímto sprchovým gelem.Vymena za jiný a vše ok👍
Hnus na nás vláda valí nic nemá cetifikát hnus co se děje.
🙄🤦🏼♀️hlavní je stále lidi strašit 🙄
Všechno stojí nehorázné peníze,jak jídlo tak kosmetika, čím dál horší.
Naše babi vždy vzpomínala na šampony Miclén, mýdla Elida a na " voňavku Živé květy . Já si pamatuji , že prala v mýdlových vločkách. Holt, tak jde čas.
Můžu si koupit jádrové mýdlo s jelenem