"Zas jsme hov.. prodali" 😄
To bylo naše, vždycky jsme se sjeli na neděli k babičce, kde Family Frost jezdil, moji tehdy dospělí bratranci se změnili v šestileté děti, kterým jsem teda já byla. Dostala jsem od babičky peníze a kluci taky a mazali jsme k autu. Když nějakou korunu přidala moje máma a teta, bývala to slušná zmrzlinová hostina, než jsme se vyřítili ze zelených vrat, ječela za námi babička: "A nezapomeňte mi koupit tu rajskou s těmi kuličkami."
Ano, z počátku každý něco koupil. Byla to novinka. Ale bylo to tak strašně předražený, luxusní ceny za tuctové zboží, že se jim na to nakonec všichni vykašlali. Jezdili ještě půl roku, bez nejmenšího zájmu nakupujících.
Tito darebáci porušovali snad všechny předpisy a zákony, co existují! Hudební produkce, zneužívání zvukových znamení, parkování na zákazech zastavení, otevírání bočních stěn, atd. Českou firmu by okamžitě policie zlikvidovala!
Vzpomínáme každou neděli jezdilo u nás ve Vižňově kde jsme měli chalupu. Vyhrávalo po vesnici a když přijelo k nám. Honem jsme si šli koupit nanuky pro vnučky.
Znělka byla super. Zkuste si ji zanotovat a doplnit slovy - PŘIŠLI JSME VÁS OŠKUBAT.
Voberem vás vo prachy :)
Dobře si je pamatuji.Jezdili k nám do ulice a vozili i jiné mražené zboží než jen nanuky. Občas jsem si u nich něco koupil.....:-)
Pamatuji si, že jako dítě jsem se těšil na jejich leták víc než na večerníčka 😀
Změnili hlavně předražené ceny . Kdo by to kupoval .
Máte to s dovážkou, což není zadarmo. Drahé to je, ale záleží na úhlu pohledu. V obchodě též koupíte nanuky od 20 Kč do 60 Kč.
A budeme vám tady hrát tak dlouho, dokud si nepříjdete něco koupit...