1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

doufam, ze nechodite do bankomatu, protoze nejste banker...a do vydejniho boxu, protoze nejste kuryr...ja mam samoobsluznou pokladnu rad, zvlast kdyz mam mensi nakup...nemusim stat frontu

49
Před 4 měsíci
Pavel Vrba

To vám nikdo nebere, na malý nákup je to jako stvořené. Špatně je, když není na výběr a musím se tam otravovat s velkým nákupem, to nejsem rychlejší, než pokladní. Btw. s bankomatem to asi srovnávat nelze a ne, do výdejních boxů také nechodím. Nechám si to dovézt až pod nos do práce nebo domů. Šetří mi to totiž síly a čas.

27
Před 4 měsíci

Slovo prodavačka ztratilo svůj význam.Když v supermarketu zeptáte,kde mají to či ono nebo jestli je ještě na skladě zboží v akci,odpoví vám,že neví a že se máte podívat po regálech.Stalo se mi to už několikrát.Vyjimkou jsou prodavačky v menších prodejnách,které mají lepší přehled a jsou vesměs ochotnější .Už nechtějí ani markovat u pokladen,takže v narketech nejsou prodavačky ,ale vyrovnávačky zboží .☹️

48
Před 4 měsíci
Jana Štanglova'

A jak má asi prodavačka hypermarketu vědět, jestli si před minutou nevzal některý zákazník poslední kus zboží, které je od ní 50 m daleko??

9
Před 4 měsíciUpraveno

Samoobslužné pokladny využívám často,pokud nemám obrovský nákup.Co ale vyžaduji,je stálá přítomnost zaměstnance,který mi poradí,když se dostanu do problémů.Stalo se mi,že u samoobslužných pokladen nikdo nebyl a stalo se mi i to,že jsem si musela vyslechnout,že jsem vlastně hloupá,když si sama neporadím.A to je vrchol arogance vůči zákazníkovi.Chápu,že práce pokladní je náročná,zákazníci nejsou vždy milí,ale nejsem povinna vědět všechno.Nejsem totiž v markování zboží proškolená.Tak asi tak.

18
Před 2 měsíci
Vlasta Kobzova

Už se mi párkrát stalo, že se pokladna "zasekla". Když nebyla prodavačka v dohledu, sebral jsem zboží z váhy a šel vedle. Obvykle to pomohlo, mínus pro ostatní je to, že až do příchodu prodavačky byla původní pokladna zaseknutá.

1
Před 4 měsíci

Jsou nějaké kvóty, kolikrát týdně musíte psát o samoobslužných pokladnách? To je snad článek denně a stále ze 3/4 textu složený jen z komentářů v diskusi pod tím předchozím...

23
Před 4 měsíciUpraveno
Antonín Pořízek

Tak to nečti, ňoumo!

21
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Pro všechny příznivce samoobslužných pokladen: Nejsou zaváděny pro pohodlí kupujících, ale pro snížení nákladů obchodu. Tato úspora se ale neprojeví v ceně zboží.

37
Před 4 měsíci
Radislav Benes

Kontrolujete si účtenku s nákupem u běžných pokladem?

Snad ti dojde kde je ta sleva.

5
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Ja kdysi delala praci pokladni a tak si to obcas rada zopakuji. Vyhovuje mi na samoobsluzkach to, ze hned vidim, za kolik se zbozi uctuje (takze pak nemusim prohlizet uctenku) a nikdo me netlaci vozikem do zad, kdyz si uklizim nakup. Jen kdyz mam v kosiku neco, kde se kontroluje vek, jako je alkohol nebo nektere cistici prostredky a nevidim tam obsluhu, jdu k normalni kase, protoze stejne vetsinou cekam veky, nez nekdo dobehne a potvrdi, ze jsem dostatecne stara na nakup Domestosu nebo lahve vina.

4
Před 4 měsíci
Janička Lhotáková

Souhlasím s Vámi. Nesnáším fronty a řeči o ničem ve frontě před pokladnou a strkání do zad košíky. Pokud potřebuji větší nákup, tak existuje dovážková služba a nemusím nic těžkého tahat.

6
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

V ceně nákupu je i obsluha u pokladny. Pokud jí nevyužiji, měla bych mít za nákup slevu. Dokud to tak není, odmítám za plnou cenu dělat část jejich práce.

27
Před 4 měsíci
Hana Stojanová

Když máte ráda fronty, je to vaše rozhodnutí.

15
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 4 měsíci

spíše si nevít rady na samoobslužné pokladně, tak křičí, že chtějí slevu.

Nechápu tyto lidi j, o co jim jde?

Ušetříte čas, nemusíte čumět na jinou osobu jak pípá nákup a při problému se pomoci vždycky dovoláte.

Já tomu fakt nerozumím, jak lidi udělají problém úplně za všeho. Ve výsledku nikdo k samoobslužný pokladně nikoho jít nenutí.

24
Před 4 měsíci
Simona Pourová

Někdy nutí. Stalo se mi to v drogerii a musela jsem hledat k tomu po prodejně personál aby mi s tím poradil.

1
Před 4 měsíci

Část lidí s tím má problém. Toho využívají jiní, i já, abychom nemuseli stát frontu u ookladní. Sanoobslužné pokladny bývají časti volné a tak šetřím čas. Trochu té práce s markováním mě fakt nezabije

14
Před 4 měsíci
Vladimir Zauska

Jde o princip. Také s nimi technicky nemám problém, ale v ceně nákupu je i obsloužení u pokladny, tak nevím, proč bych to měla dělat já.

10
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Když mne v L... naposled poslala prodavačka k samoobslužné pokladně protože jich je málo slušně jsem ji řekl že tam nejsem na brigádě.

45
Před 4 měsíci
Milos Kratochvil

No a příště tě hned u nákupu ošidili.

Kontroluješ si účtenku s nákupem u běžných pokladem?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt