1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Ani se nedivím.Ráno jsem byla nakoupit v Albertu.Mají tam 13 pokladen a ani jedna nebyla otevřená.Mají asi 2 ty samoobslužné.Nebýt toho že paní na recepci pracovala tak jsme tam byli ještě teď.Ani jedna pokladní se neunavovala že by šla zákazníky obsloužit.U těch samoobslužných se flákají okolo.

10
Před 10 měsíci
Ivana Pacolová

Ráno potřebují kávu-jsou vzadu.

Před 10 měsíci

V 21. století mi bude někdo říkat, že je neděle svátkem klidu ? A co svoboda podnikání ? Můj obchod, moje pravidla. Netahejte do toho náboženství. Mně jako zákazníkovi prodej o víkendech vyhovuje, protože přes týden pracuju do večera a pokud si chci nakoupit v klidu, nechávám to na víkend. I ke kadeřnici chodím o víkendu. Dokonce i někteří lékaři nabízejí v dnešní době za příplatek víkendové ordinační hodiny, protože je plno profesí, kde je problém během pracovní doby odejít třeba na půl dne k doktorovi. Otevírací doba obchodů a služeb od 9,00 do 18,00 opravdu není pro ty, co pracují. Prodavači pracují na směny, takže rozhodně nepracují více hodin než ostatní.

21
Před 10 měsíci
Ivana Králová

Úplně běžně jsem mívala za měsíc víc hodin než přítel pracující v kanceláři na osmičky. V kritické měsíce, především před Vánoci, dokonce podstatně víc. To jen k vaší poslední větě.

2
Před 10 měsíci

Dobrá zpráva z Německa.

😇

Kdy už konečně i Češi pochopí, že slovo "neděle" je odvozeno od slovesa "nedělat" a že tento den je dnem odpočinku?

22
Před 10 měsíci
Jana Vališová

Nikdo Vám nebrání v neděli odpočívat, ale nebraňte prosím ostatním, aby pracovali, nebo nakupovali. Vám také ostatní nepřikazují, co v neděli dělat. Děkuji.

27
Před 10 měsíci

Samotny napad jakekoli regulace oteviraci doby je nekonecne stupidni, a tohle tomu nasazuje korunu... Kodet mel v Peliskach pravdu.

10
Před 10 měsíci

Myslím si,že nařizovat ochodům jak a kdy mají mít zavřeno je špatně. Je to jejich věc. A řeči o zaměstnancích jsou hloupost Naopak chodí rádi, maj příplatky. A komu se to nelíbí, může jít pracovat jinam. Samé nařizování.

1
Před 10 měsíci

Svátky a neděle zavřeno, soboty omezit. V tom souhlasím s lidovci.

16
Před 10 měsíci
Jan Kvasnička

jednou komunista, navždy komunista, že? Ale doba se naštěstí mění, lidé se taky mění a hlavně, lidovci jdou do pr..le 😄

Před 10 měsíci

Za použití samoobslužné pokladny by měla být sleva na nákup. Viděl bych to tak na 50 korun. (cca 15 minut práce na pokladně, místo jejich zaměstnance)

22
Před 10 měsíci
Karel Urban

Já bych k automatickým pokladnám chodil i kdyby byla sleva naopak na živou pokladní 🙂

6
Před 10 měsíci

Naprosto souhlasím a mám radost že se do Evropy začíná, snad doufejme, navracet zdravý rozum.

17
Před 10 měsíci
Filip Navrátil

Jakože se nenechat lidi nakoupit když mají volno a přes týden na to nemají čas, je výsledek zdravého rozumu?

10
Před 10 měsíci

Němci se nikdy nepoučí- tam na 100% platí, že dogmatismus je vždy až na prvním místě.

10
Před 10 měsíci

Proč si nemohou obchody rozhodnout, který den v týdnu budou mít zavřeno? Pokud teda MUSÍ mít zavřeno. Kvůli církvi?

1
Před 10 měsíci
Jan Stýblo

Ne tak kvůli církvi, ale svému tělu...

12
Zobrazit dalších 6 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt