1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Lidl uz me prestal bavit. Na blbecky musíte mit kupon, na neco nákup nad 300 na neco platí 1+ 2 levnější a podobne. Dojdu si jinam, kde nakoupim bez podminek

7
Před 9 měsíci
Hana Hnízdová

Nikdo Vás nenutí, abyste ty výhody využívala. Prostě jdu a nakoupím, co zrovna potřebuji...

Před 9 měsíci

Stačí si aktivovat slevový kupón v aplikaci Lidl Plus, nakoupit v minimální hodnotě 300 Kč a vložit do košíku vybrané produkty.

Nechci slevu zadarmo. 😊

Musím nakoupit v minimální hodnotě 300 Kč, mít aplikaci Lidl Plus a aktivovat slevový kupón. A ještě tomu říkají cenová pecka.

To si počkám, a zboží zakoupím ve slevě u jiného obchodníka. Bez podmínky nákupu nad 300 Kč.

29
Před 9 měsíci

V Lidlu nakupujeme už léta, celkem spokojenost. Pokud je něco v akci je to v jiném regálu, koupíme třeba kafe (max 2 ks), jinak jen to, co potřebujeme, pokud je to ve slevě, tím lépe. Apku nemáme ani nechceme, to je teprve neštěstí... Manžel měl nedávno zážitek. Manželé, s narvaným košíkem, zjistili, že je ve slevě ještě něco. Paní tam lkala, že to nemůžou koupit, protože už mají plný mrazák. Nebo se někteří lidé vracejí pro něco už od pokladny, když v apce objeví ještě něco v akci... Záleží jenom na lidech, pokud jsou nena**aní...🤷‍♀️. Jo, a chodíme nakupovat s nákupním seznamem...

Před 9 měsíci

Smutné, že cílí na ty slabé. Já bych raději nakoupila zboží, pro které jsem přišla. A to se mi často nepodaří. Lidl už víc jak rok odmítám.

8
Před 9 měsíci
Eva Bernaciková

Souhlasím s Vámi, taky jsem tam přestala nakupovat.

7
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Není pravda,že dostanu dárek zdarma.Zakoupila jsem 2+1 máslo Pilos a zaplatila jsem za tři, takže žádný zdarma,pouze za sníženou cenu.

Zase jen mucholapka ba zákazníka.

6
Před 9 měsíci

Jenom naprosto tupý člověk věří tomu, že něco dostane zdarma.

38
Před 9 měsíci

Opět Lidl a jeho psychologické hrátky se zákazníkem. Kdo chce tohle absolvovat dobrovolně?

3
Před 9 měsíci

Žvásty a normální debilní. Nikdo vám nic zadarmo nedá. Dělají blbce z lidí. Nic jiného to není.

11
Před 9 měsíci

Zavádí ji v Česku. V Polsku jsme vždy k nákupu dostaly med ,nutelu 😂

10
Před 9 měsíci

Proč vlastně nakupovat v Lidlu? Vždyť věčně něco stahují z prodeje kvůli závadnosti.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt